Lyckat samarbete med SkandiaMäklarna i Hägersten

SkandiaMäklarna i Hägersten har byggt upp en stor del av sitt digitala och mobila sätt att arbeta tillsammans med Team8. Med Team8 har SkandiaMäklarna i Hägersten en och samma partner som ser till att allt från växellösningar till IT-miljön, dokumenthantering och all hårdvara fungerar problemfritt tillsammans.  

För att få en bra överblick över all hårdvara har SkandiaMäklarna i Hägersten valt att använda sig av mobil som tjänst samt dator som tjänst. Ett bra sätt att minska inventariekostnaderna och att endast betala för de datorer och mobiler som faktiskt används. 

”Det känns bra och tryggt att ha en och samma partner. Nu har vi ett telefonnummer att ringa om vi behöver hjälp där vi vet att vi snabbt får bra och proffsig service” säger Olivia Raaé som är en av franchisetagarna. ”Det är också smidigt att beställa nytt och få allt förkonfigurerat för att passa oss” fortsätter hon. 

SkandiaMäklarna i Hägerstens skrivarlösning är också framtagen av Team8 för att motsvara de höga krav som ställs i form av effektivitet och driftsäkerhet på ett mäklarkontor. Tillsammans med den smarta mäklartjänsten Skanna till Mspecs där man kan skanna påskrivna kunddokkument rakt in i Mspecs minimeras den administrativa tiden och gör det enkelt att direkt på rätt objekt hitta alla nödvändiga dokument.  

”Efter vi installerade Skanna till Mspecs har vi alla på kontoret upplevt att det både går smidigare och snabbare med dokumenthanteringen” säger Evelina Schmekel också hon franchisetagare. ”Allt hamnar på rätt objekt direkt och vi slipper en massa extra jobb med att sortera och ladda upp dokument manuellt”. 

Quedro pop-up är en annan av Team8’s smarta mäklartjänster som hjälper SkandiaMäklarna i Hägersten i kontakten med sina kunder. När ett samtal kommer in visas personens kontaktkort på datorskärmen och mäklarna kan snabbt koppla ihop personen med de objekt som är aktuella.  

”Att mäklare får många samtal på en dag är allmänt känt men att på 10 sekunder få all information man behöver för att snabbt identifiera personen och kunna svara på frågor utan att tveka tycker vi känns riktigt proffsigt och något alla våra mäklare uppskattar” säger Olivia Raaé. 

”Vårt mål har alltid varit att sömlöst kunna erbjuda en helhetslösning där säkerhet, enkelhet och trygghet ska ligga i fokus. Med vårt samarbete med SkandiaMäklarna i Hägersten har vi fått en chans att visa att vi verkligen är den partner vi vill och vet att vi kan vara” säger Benny Fjällner VD på Team8. 

Dela

Account manager

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse