Team8 satsar på dokumenthantering

Vi på Team8 gör nu en storsatsning på affärsområdet dokumenthantering och har med det analyserat printmarknaden. Vi efterfrågar de produkter som fungerar bäst på marknaden och företag som ligger långt fram i digitaliseringsresan. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en kvalitativ hårdvara med väl integrerade mjukvaror. 

Efter att gått igenom de aktörer som finns på marknaden har vi landat i två starka samarbetspartners som kommer täcka alla våra erbjudanden när det kommer till dokumenthantering. 

De samarbetspartners som vi har valt att arbeta med är Epson och Ricoh som stärker vårt erbjudande och kommer hjälpa oss möta kundernas behov inom dokumenthantering oavsett om de är ute efter den absolut bästa miljökalkylen eller den bästa utskriftkvalitén. 

Ricoh Sverige AB erbjuder helhetslösningar för skanning, arkivering, utskrift, tryck, interaktiva möten, videokonferens, IT-infrastruktur och tjänster. De är ett dotterbolag i den världsomspännande Ricoh-koncernen med stort fokus på hållbarhet och är certifierat för kvalitet, miljö och informationssäkerhet enligt ISO 9001, 14001 respektive 27001. 

En del av Ricoh Sveriges strategi är att fortsätta växa i Stockholm, Göteborg, Malmö inom partnerförsäljningen. Team8 står för en stark tillväxt och har ett intressant erbjudande mot marknaden. 

Kjell Jansson, Sales Manager Ricoh Indirect

“Vi ville hitta en stark partner och återförsäljare som vi vet kommer leverera på topp och representera vårt varumärke väl. Team8 har allt det vi sökte och vi känner oss nöjda med att få ta del av Team8’s professionella service och stora kontaktnät” säger Kjell Jansson, Sales Manager Ricoh Indirect. 

Vår andra partner, Epson, är en stark spelare när det kommer till hållbarhet samt energibesparing vilket vi på Team8 alltid värderar högt. De tillhandahåller miljömedvetna produkter som exempelvis extremt kompakta och energieffektiva skrivare och projektorer som använder en laserljuskälla för att leverera en lång livslängd. 

Torbjörn Thyrén, Country Manager, Epson Sverige

“Vi skapar starka samarbeten som håller och utvecklas, som uppfyller föränderliga behov och utnyttjar den senaste tekniken. Starka relationer är viktigt och med Team8 som partner når vi ut på ett bra sätt mot de som behöver våra produkter och tjänster” säger Torbjörn Thyrén, Country Manager, Epson Sverige. “Team8 och Epson har samarbetat under en längre tid vilket tyder på att vi båda är nöjda och känner förtroende för varandra”, fortsätter han.  

Inom dokumenthantering finns en hel del olika behov från kunder beroende på personalstorlek, utskriftsbehov och tillgänglighet och genom att ha hittat bra partners hjälper vi varandra att se till att dessa behov tillgodoses. 

“För att vara heltäckande när det kommer till dokumenthantering och verkligen kunna erbjuda våra kunder en lösning som är skräddarsydd för dem behöver vi vara säkra på att de produkter och tjänster vi erbjuder håller högsta kvalité. Vår målsättning är alltid att leverera det bästa åt våra kunder och med Ricoh och Epson som partners vet vi att det är det vi gör”, säger Philip Öst, försäljningschef på Team8. 

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse