Om oss

Team8 är återförsäljare av kommunikationslösningar – men där slutar likheten med andra återförsäljare.

Benny Fjällner grundade Team8 2003 men historien går ända tillbaka till mitten på 90-talet men då under andra former. Bennys brinnande intresse för människor, teknik och lösningar resulterade i att Team8 fick en plats i respektive operatörs utvecklingsteam. Uppgiften var att utveckla och lyfta fram de funktioner och tjänster som marknaden ville ha. En enorm möjlighet att kunna påverka och styra utvecklingen åt rätt håll.

Att ha Team8 som partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt – genom Team8. Team8’s värdegrunder genomsyrar allt de gör och hemligheten till deras framgång är deras genuina intresse att hjälpa företag att förstå ny teknik och att utnyttja den på bästa sätt. På så sätt blir kunden ännu mer konkurrenskraftig inom sitt eget verksamhetsområde.

Därför är det helt naturligt att Team8 engagerar sig i sina kunder långt mer än vad återförsäljare normalt gör.

Benny Fjällner

VD

Roger Engström

CFO / Affärsutveckling

Johan Tjulin

Affärsområdesansvarig IT

Vanessa Nilsson

Företagsrådgivare

Philip Öst

Företagsrådgivare

philip.ost@team8.se
076-174 20 07

Jenny Mellåker

Marknadsansvarig

Simon Wärnberg

Finance Controller

Fredrik Hansson

Helpdesk-support

Philip Sivenius

Helpdesk-support

Företagsfakta

Team8 erbjuder telefoni- och IT lösningar, tjänster och tillbehör till företag i Norden. Vi hjälper våra kunder att utifrån just sina behov finna rätt produkt eller tjänst som gör att telefonin samt deras IT fungerar enklare och mer effektivt. De leverantörer vi arbetar med är noga utvalda för att uppfylla de höga krav och förväntningar som våra kunder har. Team8 grundades 2003. Sedan dess har vi växt från att ha varit ett okänt bolag till ett välkänt och aktat namn i telekom och IT branschen.

Antalet anställda hos våra avtalskunder uppgår till mer än 100 000 st och under åren har vi hjälp mer än 2500 st företag med sina upphandlingar inom telekom och IT området.

Samtliga anställda är noga utvalda, har många års erfarenhet i branschen och deltar regelbundet i utbildningar på alla områden. Vi har vårt kontor i Stockholm, men jobbar med företag över hela Norden.

Affärsidé

Team8 ska vara nummer ett i Sverige vad gäller kompetens och service inom telekom och IT. Vi ska vara företagens självklara val som leverantör av både tjänster och produkter.

Team8's värdegrunder

Respekt

Genom att visa förståelse och acceptera varandras olikheter.

Kunskap

Vi delar med oss av varandras kunskaper och erfarenheter.

Flexibilitet

Genom att agera och hitta lösningar på alla utmaningar.

Tillgänglighet

Genom att vara nåbar och återkoppla så fort tillfälle ges. 

Engagemang

Genom att hjälpa varandra och ha en positiv attityd.

Lediga tjänster

Vi är alltid på jakt efter kompetent personal. Se vilka tjänster vi har lediga eller skicka in en spontanansökan.
Scroll to Top