Om Team8

Team8 är återförsäljare av kommunikationslösningar – men där slutar likheten med andra återförsäljare.

Benny Fjällner grundade Team8 2003 men historien går ända tillbaka till mitten på 90-talet men då under andra former. Bennys brinnande intresse för människor, teknik och lösningar resulterade i att Team8 fick en plats i respektive operatörs utvecklingsteam. Uppgiften var att utveckla och lyfta fram de funktioner och tjänster som marknaden ville ha. En enorm möjlighet att kunna påverka och styra utvecklingen åt rätt håll.

Team8 som partner

Att ha Team8 som partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt – genom Team8. Team8’s värdegrunder genomsyrar allt de gör och hemligheten till deras framgång är deras genuina intresse att hjälpa företag att förstå ny teknik och att utnyttja den på bästa sätt. På så sätt blir kunden ännu mer konkurrenskraftig inom sitt eget verksamhetsområde.

Därför är det helt naturligt att Team8 engagerar sig i sina kunder långt mer än vad återförsäljare normalt gör.

Benny Fjällner

VD / Partner

Roger Engström

CFO / Partner

Philip Öst

Försäljningschef / Partner

Felix Ström

Distriktansvarig Väst

Vanessa Nilsson

Företagsrådgivare

Jack Danielsson

Företagsrådgivare

Oscar Vasquez

Företagsrådgivare

Giorgio Cansu

Företagsrådgivare

Johanna Sundbaum

Företagsrådgivare

Adam Blänning

Innesäljare

Patrik Fernberg

Avdelningschef Kundservice

Tom Wallner

Leveransansvarig

Samir Lorbeck

Supporttekniker

Vill du bli en del av Team8?

Vi är alltid på jakt efter kompetent personal. Hittar du inget som passar kan du alltid skicka in en spontanansökan. Vem vet, vi kanske behöver just din kompetens utan att vi vet om det än!

Företagsfakta

Team8 erbjuder telefoni- och IT lösningar, tjänster och tillbehör till företag i Norden. Vi hjälper våra kunder att utifrån just sina behov finna rätt produkt eller tjänst som gör att telefonin samt deras IT fungerar enklare och mer effektivt. De leverantörer vi arbetar med är noga utvalda för att uppfylla de höga krav och förväntningar som våra kunder har. Team8 grundades 2003. Sedan dess har vi växt från att ha varit ett okänt bolag till ett välkänt och aktat namn i telekom och IT branschen.

Antalet anställda hos våra avtalskunder uppgår till mer än 100 000 st och under åren har vi hjälp mer än 2500 st företag med sina upphandlingar inom telekom och IT området.

Samtliga anställda är noga utvalda, har många års erfarenhet i branschen och deltar regelbundet i utbildningar på alla områden. Vi har vårt kontor i Stockholm, men jobbar med företag över hela Norden.

Affärsidé

Team8 ska vara nummer ett i Sverige vad gäller kompetens och service inom IT, telekom samt dokumenthantering. Vi ska vara företagens självklara val som leverantör av både tjänster och produkter.

Team8's kärnvärden

Kundfokus

Genom att lyssna och förstå kundens situation och leverera lösningen.

Kunskap

Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Tillgänglighet

Genom att vara nåbar och återkoppla så fort tillfälle ges. 

Passion

Vi brinner för affären och våra kunder.

Benny Fjällner

Roger Engström

Philip Öst

Vanessa Nilsson

Jack Danielsson

Oscar Vasquez

Giorgio Cansu

Johanna Sundbaum

Adam Blänning

Patrik Fernberg

Tom Wallner

Samir Lorbeck

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse