Server som tjänst

Vi förstår hur utmanande och kostsamt serverdrift kan vara. Med Server som tjänst hjälper vi er att övergå till en digital lösning där vi övervakar och skyddar era applikationer och data. Betala bara för det ni använder och få en flexibel, skalbar och framtidssäkrad lösning.

En dedikerad molnserver

Server som tjänst är ett attraktivt alternativ för företag som vill minska sina IT-kostnader, öka flexibiliteten och tillgängligheten samt dra nytta av avancerade säkerhetsfunktioner.

Genom server som tjänst kan organisationer fokusera på sin kärnverksamhet istället för att hantera de tekniska detaljerna.

Serverbaserade program

Många använder applikationer, program och affärssystem som kräver att de körs från en server. Med server som tjänst slipper ni ansvaret av att ha en server på plats på kontoret och allt vad det innebär med drift och säkerhet.

Bland annat följande program fungerar lika bra från en molnserver: Pyramid, Visma, Hantverksdata, Elvis, Fluke, Auto Cad program

Fördelar med server som tjänst

Några av de fördelar ni får med Server som tjänst från Team8

Kostnadseffektivitet

Istället för att behöva investera i egen hårdvara är server som tjänst ett bra alternativ då man ensast betalar för den resursanvändning företaget behöver. Detta minimerar kapitalutgifter och sparar pengar på lång sikt.

Skalbarhet

Server som tjänst erbjuder möjligheten att enkelt skala upp eller ner resurser beroende på företagets behov. Detta gör det möjligt att hantera variationer i efterfrågan utan att behöva investera i ny hårdvara eller överdimensionera befintliga system.

Flexibilitet och tillgänglighet

Genom att användarna kan komma åt sina data och applikationer från vilken plats som helst och när som helst, så länge det finns en internetuppkoppling ökas flexibiliteten och tillgängligheten för arbete och samarbete.

Automatisk uppdatering och underhåll

Med server som tjänst tar Team8 över ansvaret för att hålla hård- och mjukvaran uppdaterad och fungerande. Detta minskar behovet av manuell underhåll och säkerställer att systemet är säkert och uppdaterat.

Håll din data säker

Det sker dagligen attacker mot servrar men med server som tjänst har du ett eget team av dataexperter som dygnet runt övervakar och hanterar säkerhetsrisker. Vi uppdaterar regelbundet våra system med de senaste säkerhetsfunktionerna och patcharna för att hantera nya hot och sårbarheter.

Det här ingår i server som tjänst

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse