Telefoni

Med en lång erfarenhet i branschen är vi en stabil och säker samarbetspartner. Vi jobbar med alla olika operatörer och kan därför anpassa lösningar utefter era specifika behov. Vi hjälper dig med allt från mobiler, tillbehör, växlar och abonnemang och garanterar snabba leveranser. Våra Telefonipaket är anpassade för att ge dig som kund det du behöver.

Team8 Tele Small

1-15 anställda

En bra start för att samla alla företagets abonnemang.

fr. 289 kr

per person/månad

Populär

Team8 Tele Medium

16-50 anställda

För en mer avancerad växellösning och utökat abonnemang.

fr. 667 kr

per person/månad

Team8 Tele Large

51-300 anställda

För er som vill ha en större kontroll över företagets telefoni och hårdvara.

fr. 605 kr

per person/månad

Enterprise

Är ni fler än 300 anställda och önskar något specialsytt för er verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med förslag på upplägg.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse