M8Com

M8 Communication är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag i ett och samma gränssnitt. Det gör att du slipper tredjepartslösningar och alltid har en stabil, uppdaterad kommunikationsplattform där alla funktioner fungerar sömlöst med varandra.

Få en överblick

Med en tydlig dashboard får du en överblick över att som sker i företagets olika svarsgrupper. Ni ser bland annat hur många som är inloggade, hur många som är i kö och hur många missade samtal företaget har.

Du får också tillgång till den senaste statistiken som uppdateras i realtid och statistik hur respektive svarsgrupp har presterat den senaste tiden.

Lätt, lättare, lättast

Skapa nya svarsgrupper, ändra öppettider eller spela in ett nytt ljudmeddelande med tjänsten text-to-speech allt direkt i växeln, super enkelt.

Full funktion, oavsett plats!

Oavsett om du vill använda din mobil, dator, surfplatta eller valfri webbläsare fungerar växeln lika bra, precis som det ska vara.

Operatörsoberoende

Vi är inte bundna till en speciell operatör utan anpassar oss efter er. Idag kan du använda växeln med Telia, Tele2, Telenor och Tre.

Växel med extra allt

Team8 Växel innehåller allt du behöver för att styra samtalen som kommer in till företaget. med en mängd smarta tjänster täcker vi allt från hänvisningar till nummerval.

Med tydlig statistik kan ni se hur samtalen fördelas i de olika svarsgrupperna och planera bemanningen därefter.

I självservicen, som alltid ingår i ert abonnemang, sköter ni enkelt inställningar, håller koll på era abonnemang och hanterar användare. Tillsammans med vår snabba support, håller det nere era ledtider och förenklar för dig som kund.

Välj vilket nummer som ska visas utåt när du och dina kollegor ringer.

Hänvisningar är ett enkelt sätt att slippa störande telefoner under möten och telefonkonferenser.

Hänvisningar är ett enkelt sätt att slippa störande telefoner under möten och telefonkonferenser.

Ha full koll på kollegorna och deras linjestatus oavsett om de är i ett samtal, videosamtal, telefon-, eller videkonferens.

Det finns helt enkelt en smidig lösning för både stora bolag med hög belastning och mindre verksamheter som vill hantera inkommande samtal på ett professionellt, personligt vis.

Få en visuell överblick av dina meddelanden och välj själv vilka meddelanden du vill lyssna på, spara eller radera – och i vilken ordning.

Schemalägg era öppettider direkt via mobilen eller i datorn, så öppnar och stänger växeln automatiskt. 

Integrationer

Team8 Växel går att integrera med de flesta CRM system för att exempelvis få upp kundkortet direkt på skärmen när någon ringer. Du får också utökad samtalsstatistik direkt kopplad till dina kunder.

Det går även att koppla växeln till din kalender för att synka din växelstatus med dina möten.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse