Service

Gör en ordentlig backup på din telefon om möjligt, om du inte kan eller vill göra det själv så kan du beställa tjänsten via oss för 450 kr exkl moms. Vid många reparationer rensas telefonens minne och då tappar du all information i den. Om produkten önskas i retur utan åtgärd efter ett kostnadsförslag debiteras en undersökningskostnad på 495 kr exkl moms.

Vid Swap24 klickar ni på knappen Till Swap24 och fyller i samtliga uppgifter.

Efter felanmälan skickas en utbytesenhet till användaren. Om felanmälan görs innan kl 12:00 så skickas utbytesenheten ut samma dag.  Alla paket skickas med Postens Företagspaket.

För att lämna in din telefon på service klickar du på knappen Ny service. Fyll i samtliga uppgifter i formuläret och skicka sedan telefonen till:

Team8
Fannys Väg 3
131 54 Nacka

Fyll i formuläret ovan för att få instruktioner om vad som gäller för just den modell du vill skicka in på service.

Fjärrhjälp

För att få fjärrhjälp kontakta helpdesk och ladda samtidigt ned programvaran TeamViewer för den hårdvara du behöver hjälp med nedan.

Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse