Dokumenthantering

Att ditt kontor skulle bli helt papperslöst kanske är en utopi men med de rätta produkterna, tjänsterna och vårt gedigna rikstäckande serviceteam så kan vi garantera dig en skräddarsydd lösning som sparar både tid och pengar för ditt företag.

Team8 Dokument Small

1-15 anställda

För er som arbetar med enklare kontorsutskrifter med en bra totalkalkyl.

fr. 799 kr

per skrivare/månad

Populär

Team8 Dokument Medium

16-50 anställda

För er som skriver ut mycket och vill ha professionell utskriftskvalité.

fr. 1995 kr

per företag/månad

Team8 Dokument Large

51-300 anställda

För er som behöver en övergripande central kontroll med hög säkerhet.

fr. 4995 kr

per företag/månad

Enterprise

Är ni fler än 300 anställda och önskar något specialsytt för er verksamhet? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi med förslag på upplägg.

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse