Team8 Cloud Print

Team8 Cloud Print tar bort den administrativa komplexiteten som är involverad i att hantera olika hårdvara, mjukvara, datoroperativsystem och leverantörsspecifika skrivarkrav.

Drivrutiner - ett vanligt problem

Skrivare och skrivarinställningar är ett återkommande problem på kontor. Det kan handla om nya datorer som ska kopplas mot skrivare men även befintliga datorer som ska få rätt skrivarinställningar. Det kan också vara en utmaning att i praktiken få rätt utskrifter till rätt skrivare för användarna om det är ett stort kontor med många skrivare. 

För en anställd med en ny dator innebär det att alla drivrutiner och skrivarinställningar direkt finns i datorn efter en enkel inloggning. 

Funktioner som förenklar

Med Team8 Cloud Print får man även en mängd funktioner som hjälper till under arbetsdagen. Med Print Anywhere kopplas flera skrivare till samma utskriftskö. När användaren väl står vid skrivaren väljer hen vad som ska skrivas ut från kön. Säkert, eftersom inga dokument ligger öppna för andra att läsa förrän du är på plats. Miljövänligt, eftersom inget skrivs ut utan att du specifikt bett om det vid skrivaren. Enkelt, eftersom du kan välja vilken skrivare som helst som är kopplad till organisationen. 

För IT avdelningar är drivrutinshanteringen en dröm. Inga mera komplicerade installationer på varje dator utan allt är samlat på ett ställe i molnet. Ska något uppdateras görs det snabbt och enkelt på ett ställe. 

Inställningar för komplexa utskrifter som innehåller vikning, häftning och dubbelsidiga utskrifter och annat läses till en förbestämd mall i molnet. Det betyder att vem som helst kan skriva ut avancerade objektsbeskrivningar genom ett enkelt val. 

Just utskrifter är något vi jobbar mycket med och att den processen fungerar smidigt och enkelt är affärskritiskt för oss. Enkelheten med Team8 Cloud Print är något vi verkligen uppskattar. All tid som vi slipper lägga på felaktiga drivrutiner och utskriftsproblem gör att vi kan utveckla och förbättra andra delar i företaget som hjälper oss i kontakten med våra kunder
Roger Ronland, IT-chef
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse