Tjänster

Vi på Team8 vill alltid hitta lösningar och tjänster som underlättar för våra kunder. Gemensamt med alla våra tjänster är att de är ekonomiska eftersom man bara betalar för just det man använder, smarta eftersom de underlättar arbetsdagen för användarna och flexibla eftersom man aldrig låser sig i en lösning med lång bindningstid.

Dator som tjänst

Undvik tunga investeringar med arbetsplats som tjänst. En problemfri uppsättning av hårdvara, program och tjänster till en fast månadskostnad inklusive service, support och försäkring.

Mobil som tjänst

Med mobil som tjänst blir inte bara priset lägre utan hanteringen av era mobila enheter blir enklare och smidigare. Investeringskostnaden av hårdvara minskar då ni löpande betalar för de enheter ni använder, enkelt och bra för likviditeten!

Server som tjänst

En säkrare, mer ekonomisk och praktisk molntjänst för din serverlösning. betala bara för det du använder och skydda dina filer på ett bättre sätt.

Smarta mäklartjänster

Med små tekniska lösningar i vardagen skapas en större kundupplevelse och gör kontakten med kunderna mer personlig.

Smarta mäklartjänster

Att mäklare får många samtal på en dag är allmänt känt men att på 10 sekunder få all information man behöver för att snabbt identifiera personen och kunna svara på frågor utan att tveka tycker vi känns riktigt proffsigt och något alla våra mäklare uppskattar
Olivia Raaé, Franchisetagare
SkandiaMäklarna i Hägersten
Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse