Team8 Dokument Medium

För er som skriver ut mycket och vill ha professionell utskriftskvalité.

Innehåll i paketet

Läs mer om vad de olika delarna i paketet innebär.

Fria utskrifter

En fast kostnad varje månad samlad på en faktura. Inga överraskning!

Heltäckande serviceavtal

Ett fulltäckande serviceavtal med vår rikstäckande serviceorganisation. Next business day service alla helgfria vardagar 09:00 – 17:00

Mobile print

En teknik som hjälper dig skriva ut från din mobil med hög kvalitet utan att behöva hämta eller installera drivrutiner.

Övervakning

Slipp stå utan toners eller behöva vidarebefordra konstiga felkoder. Vi övervakar så allt fungerar som det ska och agerar om något skulle inträffa.

Sharepoint integration

Få in din Sharepointmiljö direkt i din skrivardisplay för att sortera och arkivera dokument som skannas in så du enkelt hittar dem.

Team8 Cloud Print

Team8 Cloud Print tar bort den administrativa komplexiteten som är involverad i att hantera olika hårdvara, mjukvara, datoroperativsystem och leverantörsspecifika skrivarkrav.
https://pages.upsales.com/12334u88e8a0eed64d4348bffa68282993eecb-frame
Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse