Team8 Tele Small

Detta paket är en bra start för att samla alla företagets abonnemang.

Innehåll i paketet

Läs mer om vad de olika delarna i paketet innebär.

Abonnemang Fastpris Obegränsat

Vi hittar det bästa abonnemanget för dig bland alla olika operatörer. Med fastpris och obegränsad surf behöver du inte fundera på några oväntade kostnader.

Data SIM

Extra data-sim är ett kort enbart för surf. Det kan användas i till exempel en surfplatta, mobil bredbandsrouter eller direkt i datorn om den har sim-port. På så vis behöver du inte internetdela, utan använder bara ditt data-sim i vald enhet.

M8Com

M8 Communication är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag i ett och samma gränssnitt.

Team8 Supportavtal

Med ett supportavtal är du en prioriterad kund hos oss och därmed garanterad en viss svarstid när du behöver hjälp. Som avtalskund får du ett reducerat timpris och månadsfakturering.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse