Team8 Tele Large

För er som vill ha en större kontroll över företagets telefoni och hårdvara.

Innehåll i paketet

Läs mer om vad de olika delarna i paketet innebär.

IVR/Menyval

Ett enkelt sätt för kunderna att nå rätt person vid specifika frågor. Med menyval gör ni kontakten smidig och slipper onödiga hänvisningar.

M8Com

M8 Communication är sprängfyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag i ett och samma gränssnitt.

Mobil som tjänst

Med mobil som tjänst blir inte bara priset lägre utan hanteringen av era mobila enheter blir enklare och smidigare. Investeringskostnaden av hårdvara minskar då ni löpande betalar för de enheter ni använder, enkelt och bra för likviditeten!

Mobile Device Management (MDM)

En centraliserad hantering av företagets alla mobila enheter för att säkra upp att alla enheter följer uppsatta säkerhetspolicys.

Operatörsupphandlade ramavtal

Att låta Team8 göra upphandlingen innebär att ni spar dyrbar tid. Efter ett möte med en grundlig behovsanalys presenterar vi våra skillnader mellan samtliga operatörer utefter just ert företags användande.

Svarsgrupper

En smidig lösning för både stora bolag med hög belastning och mindre verksamheter som vill hantera inkommande samtal på ett professionellt, personligt vis.

Team8 Hantera

Med vår unika egenutvecklade Asset Management System ”Hantera” får ni kontroll över alla era inköp, abonnemang och leveranser.

Team8 Mobile Enrollment

Med Team8 Mobile Enrollment slipper ni krångel med företagets nyinköpta mobila enheter. Vi registrerar dem i leverantörsportalerna och ser till att ni enkelt och direkt kan administrera enheterna i ert eget MDM-system.

Team8 Supportavtal

Med ett supportavtal är du en prioriterad kund hos oss och därmed garanterad en viss svarstid när du behöver hjälp. Som avtalskund får du ett reducerat timpris och månadsfakturering.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse