Mobil som tjänst

Med mobil som tjänst blir inte bara priset lägre utan hanteringen av era mobila enheter blir enklare och smidigare. Investeringskostnaden av hårdvara minskar då ni löpande betalar för de enheter ni använder, enkelt och bra för likviditeten! Om olyckan skulle vara framme ser vi till att det finns ersättningsenheter och redovisar allt i ett webbaserat system så ansvarig person kan ha överblick över företagets alla enheter. När avtalstiden är slut garanterar vi att telefonerna raderas till 100% och ingen viktig information kan då läcka ut.

Låter det här som en intressant lösning är ni välkomna att kontakta oss för ett möte så berättar vi mer.

Alltid nåbar

Hur mycket arbetstid och pengar går åt när en trasig telefon ska repareras? Med Swap24 har ni en ny enhet inom 24 timmar. Ni minimerar tiden utan hårdvara när (inte om) telefonerna går sönder eller försvinner.

Säkerhet

Ingen data får läcka och återvinner man hårdvaran måste det vara helt säkert att all innehåll är rensat. Vi ser till att de telefoner ni lämnar ifrån er är helt raderade med hjälp av Blancco Security.

Ingen investeringskostnad

Enkelt – och bra för likviditeten! Ni betalar endast löpande för de mobiler och abonnemang som ni använder och slipper punga ut höga engångskostnader för hårdvara.

Miljötänk

Låt din mobil få ett nytt liv hos någon annan. Enligt statistiken används en mobil i snitt 19 månader innan den byts ut. Att återanvända en mobiltelefon sänker förbrukningen av koldioxid till 27 procent.

Hantera

Med Hantera kan ni som är inköps- eller ekonomiansvarig få kontroll över era inköp, se leveranser samt ha koll på kostnader. I inventariedelen kan ni även se samt utföra ändringar på användare, terminaler, abonnemang och dessutom aktivera nya anknytningar i er växel.

En kontaktyta

Med en kontaktyta blir det lätt för er att veta var ni ska vända er om något händer med mobiler eller abonnemang. Vår support är alltid tillgänglig under kontorstider och ser till att lösa era problem snabbt och effektivt.

Så här fungerar

Mobil som tjänst

Vid varje order, oavsett antal mobiler, skapas ett 24 månaders finansavtal som mailas ut till telefoniansvarig. Personen e-signar avtal ochleveransgodkännande via exempelvis mobilt bankid.

Leverans sker vanligtvis dagen efter lagd order, ibland kan dock leverans ske samma dag.

Som standard i våra finanspaket ingår det glasskydd monterat och klart.

Låter det intressant?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.
Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse