Windows 10 End-of-License

Den 31 oktober gick Windows 10 End-of-License. Det innebär att produkten försvinner från officiella prislistor och kommer inte längre vara tillgänglig att beställa.

Här är istället Windows 11! Den har bättre prestanda, är enklare att använda och du har större förutsättningar till att vara produktiv.

Många av oss jobbar fortfarande hemma sedan pandemin eller pga plötsligt vinterväglag. Med Windows 11 vid din sida skapar du balans på ditt skrivbord med lättanvända verktyg som hjälper dig att optimera ditt skärmutrymme och maximera din produktivitet.

Vet du inte vilken version du har kan du ta reda på det så här:

Välj Start  > Inställningar > System  > Om.

Vill du uppgradera din windows 10 version kan du höra av dig till helpdesk@team8.se.

Dela

Account manager

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse