Follow me print

Ett miljömedvetet sätt att göra utskrifter är funktionen Follow me print. Det är också ett bra sätt att höja säkerheten och skydda känslig information mot att hamna i felaktiga händer. Oavsett om du befinner dig på ditt eget kontor eller på andra sidan världen kan du skriva ut säkert på alla skrivare anslutna till din organisation.

Funktionen fungerar så att du gör din utskrift som vanligt från din dator men istället för att skicka den till en särskild skrivare så hamnar din utskrift i molnet. När du sen kommer fram till den skrivare du önskar göra utskriften på identifierar du dig och skriver ut dokumentet. Genom identifieringen kommer inte känsliga utskrifter som exempelvis löner eller affärs kritiska dokument ligga och vänta öppet vid skrivare vilket är särskilt bra där kontor sträcker sig över flera våningar.

Undersökningar som gjorts visar att det görs 30% färre utskrifter med Follow me print. Färre utskrifter ger i sin tur lägre kostnader både vad gäller papper, bläck och månadskostnader. En win-win både för företaget och miljön.

Team8 har flera olika lösningar för Follow me print beroende på storleken på företaget, antal kontor och vilka skrivare som används. i vilket fall kan vi hitta en lösning som är optimerad för er. Vill du veta mer eller önskar en demo? Boka en tid som passar dig så går vi igenom dina önskemål.

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse