IT som tjänst

Att ha Team8 som partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt. Vi har lång erfarenhet och utgår alltid efter kundens behov och önskemål.

Office 365 / Microsoft 365

Office 365 handlar om är att göra det enklare och effektivare att driva ett företag. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett var du än är någonstans. Läs mer.

Dator som tjänst

Undvik tunga investeringar med arbetsplats som tjänst. En problemfri uppsättning av hårdvara, program och tjänster till en fast månadskostnad inklusive service, support och försäkring. Läs mer.

Klientsäkerhet

Stoppa förövarna i tid genom att snabbt upptäcka installerade bakdörrar och skadlig kod. Oftast räcker det med att en person gör fel för att samtliga datorer ska drabbas. Läs mer.

Moln-backup

Den mest tillförlitliga och lättanvända backuplösningen för företag av alla storlekar. Med Acronis Backup för Office 365 kan du återta kontrollen över din Office 365-data, förhindra onödiga kostnader och rädda ditt företag med en lättanvänd, effektiv säkerhetskopieringslösning i molnet.

IT support

Med ett supportavtal är du en prioriterad kund hos oss och därmed garanterad en viss svarstid när du behöver hjälp. Ärendets art avgör om det kan lösas via telefon, via mobil fjärråtkomst alternativt av en supporttekniker på plats.

Låter det intressant?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.
Scroll to Top
small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse