Team8 IT Large

Med en dedikerad IT-tekniker får ni en heltäckande IT-lösning.

Innehåll i paketet

Läs mer om vad de olika delarna i paketet innebär.

Dator som tjänst

Undvik tunga investeringar med arbetsplats som tjänst. En problemfri uppsättning av hårdvara, program och tjänster till en fast månadskostnad inklusive service, support och försäkring.

IT tekniker (remote eller på plats)

Med våra IT tekniker har ni tillgång till en personlig tekniker för råd och support med fasta priser som godkänns i förväg utan dolda kostnader!

Klientsäkerhet

Stoppa förövarna i tid genom att snabbt upptäcka installerade bakdörrar och skadlig kod. Oftast räcker det med att en person gör fel för att samtliga datorer ska drabbas.

Microsoft 365 Backup

Säkra dina kritiska Microsoft 365- och OneDrive-data med en flexibel och säkerhetsinriktad lösning.

Microsoft 365 Business Premium

Office 365 handlar om är att göra det enklare och effektivare att driva ett företag. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett var du än är någonstans.

Microsoft Active Directory

Microsoft Active Directory hjälper dig centraliseras hanteringen av stora IT-miljöer. En tjänst i Windows Server som används för att hantera och organisera användare, resurser, behörigheter, klienter och servrar. 

Microsoft Autopilot

Gör det enkelt för slutanvändarna att konfigurera nya enheter. Distribuera enkelt den senaste versionen av Windows till befintliga enheter med installerade appar och synkroniserade profiler så att användarna kan återuppta arbetet på en gång.

Microsoft Azure

Azure är en ständigt växande samling integrerade molntjänster för analys, databearbetning, databaser, mobila appar, nätverk, lagring och webb – som ger en snabbare och mer produktiv utveckling, samt lägre kostnader.

Microsoft Intune / Endpoint Manager

Microsoft Intune är en molnbaserad lösning för slutkundshantering som hanterar användaråtkomst och förenklar app- och enhetshantering på dina många enheter. Med Intune/Endpoint kan du skydda åtkomst och data på organisationsägda och användares personliga enheter

Team8 Cloud Print

Team8 Cloud Print tar bort den administrativa komplexiteten som är involverad i att hantera olika hårdvara, mjukvara, datoroperativsystem och leverantörsspecifika skrivarkrav.

Team8 Fiber

Med Team8 Fiber får ni en problemfri lösning som är skalbar efter era behov. Med Team8 Fiber får ni även ett rikstäckande nät av servicetekniker och skulle olyckan vara framme gäller Swap24 på all hårdvara

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse