Microsoft Autopilot

Slipp stök för nyanställda eller användare som får en ny dator. Med Autopilot behöver man bara logga in så finns allt man behöver på plats i datorn - utan strul!

Optimera med Microsoft Autopilot

Microsoft Autopilot är en revolutionerande lösning för att förenkla och automatisera processen för enhetsimplementering i företagsmiljöer. Det fungerar genom att:

  1. Förbereda enheter: Autopilot förbereder dina enheter för användning genom att anpassa dem till din organisations specifika behov. Det innebär att du kan skapa en standardiserad och säker miljö oavsett var dina enheter levereras.

  2. Användarvälkomnande: Autopilot ger en sömlös upplevelse för dina användare när de första gången startar sina enheter. De behöver inte längre oroa sig för tekniska konfigurationer och kan börja arbeta direkt.

  3. Molnbaserad hantering: Implementering och konfiguration sköts smidigt från molnet. Det innebär att du kan hantera och övervaka alla dina enheter var du än är, med en enkel och centraliserad kontrollpanel.

 

Varför Microsoft Autopilot?

  1. Spara tid och resurser: Autopilot automatiserar hela processen, vilket minimerar tids- och arbetskraftskostnaderna som är förknippade med traditionella implementeringsmetoder.

  2. Förbättra säkerheten: Genom att förbereda enheter med säkerhetspolicyer och standardinställningar minskar Autopilot risken för säkerhetshot och felkonfigurationer.

  3. Användarvänlighet: Dina användare kan vara produktiva direkt utan att kämpa med tekniska hinder, vilket ökar deras nöjdhet och produktivitet.

Optimera din enhetsimplementering och omvandla din IT-infrastruktur med Microsoft Autopilot och Team8 vid din sida. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att nå en smidig och problemfri hantering av dina IT-resurser. Välkommen till en framtid av enkel och effektiv enhetsimplementering!

"Jag var i behov av ny dator och valde ut en av de förbestämda paket vi har tagit fram med Team8. Efter snabb leverans behövde jag bara logga in med mitt vanliga användarnamn och lösenord, och inom några minuter hade jag tillgång till allt jag behövde. Det var som att logga in på min gamla dator fast allt var uppgraderat och mer modernt. Det var mycket smidigt och enkelt jämfört med tidigare upplevelser." 
Camilla Hagberg, Affärsutvecklare och systemansvarig
HusmanHagberg

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse