Microsoft Intune / Endpoint Manager

Hantera organisationens datorer och enheter från ett och samma gränssnitt. Skydda, uppdatera och underlätta för slutanvändarna.

Smidig hantering av alla olika enheter

Microsoft Intune, nu känd som Endpoint Manager, är en ledande molnbaserad plattform för hantering av mobila enheter (MDM) och hantering av moderna arbetsplatser (MAM). Med Intune/Endpoint Manager kan organisationer hantera och säkra enheter och applikationer från en centraliserad plats

Microsoft Intune är en av de mest pålitliga och mångsidiga lösningarna för IT-hantering på marknaden idag. Några av de fördelar du får genom Intune är: 

Säkerhet utan kompromisser: Skydda ditt företagsdata och enheter med den senaste säkerheten. Microsoft Intune ger dig möjlighet att enkelt implementera och hantera säkerhetspolicyer för alla dina enheter.

Flexibilitet och skalbarhet: Oavsett om du hanterar ett litet team eller en global organisation, kan Microsoft Intune skalas upp eller ner enligt dina behov. Anpassa lösningen efter ditt företags unika krav.

Enkelhet och molnbaserad hantering: Glöm tidskrävande och komplicerade installationer. Microsoft Intune är molnbaserat, vilket innebär att du kan hantera alla dina enheter och appar från en enda portal, var du än är.

Ökad produktivitet: Ge dina användare friheten att arbeta var som helst med sina enheter, samtidigt som du behåller kontrollen. Microsoft Intune möjliggör smidig åtkomst till företagsdata och appar på en mängd olika enheter.

Att välja rätt partner för att implementera och hantera Microsoft Intune är viktigt för din organisations framgång. Förvandla din IT-hantering med Microsoft Intune och Team8 vid din sida. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå en smidig och säker hantering av dina IT-resurser. Välkommen till en framtid med effektiv IT-hantering.

"Jag var i behov av ny dator och valde ut en av de förbestämda paket vi har tagit fram med Team8. Efter snabb leverans behövde jag bara logga in med mitt vanliga användarnamn och lösenord, och inom några minuter hade jag tillgång till allt jag behövde. Det var som att logga in på min gamla dator fast allt var uppgraderat och mer modernt. Det var mycket smidigt och enkelt jämfört med tidigare upplevelser." 
Camilla Hagberg, Affärsutvecklare och systemansvarig
HusmanHagberg

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse