Små tekniska lösningar i vardagen

ger en större kundupplevelse

  • Vill du har nöjdare kunder som känner sig ihågkomna?
  • Vill du frigöra mer tid för dina mäklare?
  • Vill du kunna hantera flera objekt och spekulanter samtidigt på ett enklare sätt?

Quedro PopUp

Team8 integrerar din växel i Quedro

Som fastighetsmäklare träffar du oerhört många människor och det är svårt att hålla reda på allt och alla. Samtidigt kräver kunden uppmärksamhet och gör bara affärer med den mäklare “som kom ihåg mig, som fick mig att känna mig viktig och värdefull”. Med teknikens hjälp är det lättare att vinna kundens hjärta – redan vid första samtalet.

Tjänsten innebär kortfattat att kundkortet i Quedro öppnas upp på skärmen vid inkommande samtal. På kundkortet finns all information om kunden serverat på ett smörgåsbord; vilka visningar han gått på, eventuella bud, anteckningar, nuvarande boende, när ni senast hade kontakt och vad som sades då och så vidare.

Spela videoklipp

Priser

1-9 användare

Ordinarie pris: 1000 kr/kontor/mån

10-19 användare

Ordinarie pris: 2000 kr/kontor/mån

20 eller fler användare

Ordinarie pris: 3000 kr/kontor/mån

Business Connect

Jobba mer effektivt med mobilen

Ta en bild på uppdragsavtalet och ladda direkt upp i Vitec eller varför inte bilder på objektet eller dina anteckningar. Med enkla knapptryckningar så har du allt material i Vitec efter några sekunder.

Majoriteten av de appar du har i telefonen kan dela en fil med Business Connect Mobilappen och ladda upp till ditt objekt i Vitec.

Pris/anv/mån 0 mån avtalstid

Business Connect Vitec49 kr
Spela videoklipp

Pris/kontor/månad vid löpande beställning och 36 månaders bindningstid

Skanningsflöde, kopiator – Vitec – Sharepoint349 kr
Engångskostnad0 kr

Pris/kontor/månad vid löpande beställning utan bindningstid

Skanningsflöde, kopiator – Vitec – Sharepoint399 kr
Engångskostnad1995 kr

Låter det intressant?

Är du ansvarig för en kedja och vill diskutera ett förslag för samtliga kontor och medarbetare? Kontakta Benny via benny.fjallner@team8.se eller 0707-700 100.

Boka en tid för genomgång

Via ett Teams-möte går vi igenom de tjänster som är aktuella för dig. Boka tid genom att klicka på knappen nedan.

Bli kontaktad via mail

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.
Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse