Quedro

Med små tekniska lösningar i vardagen skapas en större kundupplevelse och gör kontakten med kunderna mer personlig

  • Nöjdare kunder som känner sig ihågkomna
  • Frigjord tid med ett enklare arbetssätt
  • Hantera flera objekt och spekulanter samtidigt
Team8 integrerar din växel i Quedro

Mäklarintegration mot Quedro

Som fastighetsmäklare träffar du oerhört många människor och det är svårt att hålla reda på allt och alla. Samtidigt kräver kunden uppmärksamhet och gör bara affärer med den mäklare “som kom ihåg mig, som fick mig att känna mig viktig och värdefull”. Med teknikens hjälp är det lättare att vinna kundens hjärta – redan vid första samtalet.

Se alltid vem som ringer

Tjänsten är en integration mot M8 Com växel och innebär kortfattat att du får en notis vid inkommande samtal i mobil och softphone. I notisen ser du namn, kundtyp och vilket kontor personen har ringt in till.

Så fungerar det

Klickar du på notisen så öppnas växelappen med mer info där du bl a ser vilket objekt personen är spekulant på samt vilka möten kunden har haft eller ska med oss. Du kan även klicka dig vidare i appen så du kommer in direkt på kundkortet i Quedro.

Missa inget med anteckningar

Skapa och visa anteckningar direkt i växelappen under ett pågående samtal och missa ingen viktig information. Eftersom anteckningen är kopplad till kundkortet finns det där när personen ringer nästa gång. En viktigt och mycket uppskattad funktion.

Premium
Pris 36 mån /kontor/mån995 kr
Pris löpande avtal/kontor/mån plus 1499 kr i startavgift1495 kr
Notis i mobil
Notis i Softphone
Skapa/visa anteckningar
Direktlänkt till Vitec

Kostnadfri behovsanalys

Är du ansvarig för en kedja och vill diskutera ett förslag för samtliga kontor och medarbetare?

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med stora kedjor med många enheter och vet vilka utmaningar som finns när det kommer till IT, Telefoni och dokumenthantering.

Boka en tid när det passar dig så går vi gemensamt via Teams igenom de tjänster som är aktuella för dig. 

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse