IT – enkelt och övergripligt

Team8 är en ledande IT-leverantör som nyligen har lanserat ett nytt tjänstepaket som är inriktat på att göra det enklare för kunder att hitta en lösning som passar dem samt att få en snabb överblick av kostnader. Detta nya paket är en del av företagets strategi för att göra IT-tjänster mer tillgängliga för små och medelstora företag, samtidigt som man erbjuder hög kvalitet och pålitlighet.

Det nya tjänstepaketet är utformat för att göra det enkelt för kunder att välja den rätta lösningen för deras behov. Genom att erbjuda en rad olika alternativ som är anpassade efter olika verksamheter och branscher, kan kunderna snabbt hitta en lösning som passar deras specifika behov. Dessutom är kostnaderna för varje alternativ tydligt angivna, vilket gör det enklare för kunderna att jämföra och välja mellan olika alternativ.

Det nya paketet, small, medium och large, omfattar även en rad olika tjänster som är utformade för att ge kunderna en komplett IT-lösning. Dessa tjänster inkluderar bland annat molntjänster, backup- och återställningstjänster, IT-säkerhet och övervakning, supporttjänster och mycket mer. Genom att erbjuda alla dessa tjänster som en integrerad lösning kan kunderna få tillgång till all den funktionalitet som de behöver, samtidigt som de kan lita på att allt fungerar sömlöst tillsammans.

En av de stora fördelarna med det nya tjänstepaketet är att det är mycket flexibelt och kan anpassas efter varje kunds unika behov. Oavsett om en kund behöver en enkel backup- och återställningstjänst eller en mer omfattande IT-lösning, kan Team8 skapa en lösning som passar deras behov och budget. Dessutom erbjuder företaget också en rad olika betalningsalternativ, inklusive fastprisavtal och prenumerationsplaner, vilket gör det enklare för kunderna att budgetera och hantera sina IT-kostnader.

Sammanfattningsvis är det nya tjänstepaketet från Team8 en välkomnad tillägg till företagets utbud av IT-tjänster. Genom att erbjuda enkla och flexibla lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov, kan företaget hjälpa till att göra IT enklare och mer tillgängligt för alla företag, oavsett storlek eller bransch. Med sin höga kvalitet, pålitlighet och konkurrenskraftiga priser är Team8 en stark partner för alla företag som söker en pålitlig IT-lösning.

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse