Skanna till Vitec – en smart mäklartjänst

Team8 jobbar ständigt för att förbättra och förenkla vardagen och arbetsflödet för sina kunder. När de skapade ”Skanna till Vitec” var det just förenklingen de vill komma åt. Mäklare arbetar dagligen med många och viktiga dokument som behöver vara tydligt uppmärkta på rätt objekt och lätta att komma åt med sökningar. Med “Skanna till Vitec” kan man få de påskrivna kunddokumenten rakt in i Express Mäklarsystem. Snabbt, säkert och GDPR-godkänt. 

Med ett knapptryck sparas dokumenten på rätt objekt och namnges utefter vilken typ av dokument det är (köpeavtal, budlista etc.) helt automatiskt vilket minimerar den administrativa tiden. 

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har valt att koppla på “Skanna till Vitec” för sina samtliga Bobutiker. 

Roger Ronland IT-chef Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

“Fördelen med tjänsten är att vi alla kommer att spara mycket tid på administration i vårt dagliga arbete. Vi får helt enkelt mer tid över till kunderna och våra affärer!” säger Roger Ronland, IT-chef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. 

Vitec har utvecklat ett av Sveriges mest kompletta mäklarsystem. Allt i syfte att förenkla vardagen för dig som fastighetsmäklare. 

Torbjörn Abrahamsson VD Vitec Mäklarsystem AB

“Effektivisering av flöden ligger oss varmt om hjärtat. “Skanna till Vitec” är ett bra exempel på en liten vardagsförbättring som gör stor skillnad. Vi jobbar gärna med partners som, likt Team8, vill förenkla vardagen för våra kunder” säger Torbjörn Abrahamsson VD Vitec Mäklarsystem AB. 

Små ändringar som ger stor skillnad är ett framgångskoncept och något som Team8 satsar på och de har även andra funktioner som exempelvis Vitec Pop-up samt Vitec Business Connect som underlättar flödet och arbete i Express Mäklarsystem. 

“De mest framgångsrika företagen i framtiden kommer att vara de som är mest utvecklingsbenägna redan idag och vi på Team8 jobbar alltid mot målet att underlätta och förbättra våra kunders arbetsprocesser” säger Benny Fjällner VD, på Team8.  

“Vi är glada över att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sett värdet i tjänsten “Skanna till Vitec” och har valt att koppla på det på alla deras ca 200 kontor. Det är fantastiskt att se hur en relativt liten teknisk lösning kan skapa ett så stort värde och professionalisera kundbemötandet ännu mer” fortsätter han. 

Är du intresserad av hur Team8’s kopplingar till Vitec fungerar kan du läsa mer här.  

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse