Svensk Fastighetsförmedling säkrar sina data med hjälp av Team8 

Svensk Fastighetsförmedling är en av Sveriges ledande fastighetsmäklare med över 220 kontor och mer än 1 200 anställda. Med många viktiga dokument i sin 365 miljö var de i behov av en trygg och säker backuplösning. Svensk Fastighetsförmedling jämförde flertal olika alternativ och det var till slut Team8’s backuplösning tillsammans med deras supportteam som var den lösningen som passade bäst in på kundens höga krav. 

En av de mest påtagliga fördelarna med Team8’s backuplösning är enkelheten och användarvänligheten. Backupprocessen är lätt att förstå och utföra, vilket gör det möjligt för företagsanvändare att enkelt säkerhetskopiera sina data utan att behöva specialutbildning eller tekniska färdigheter. Användargränssnittet är intuitivt och erbjuder ett brett utbud av backupalternativ som passar olika användares behov. 

Svensk Fastighetsförmedling har nu möjlighet att återställa data från vilken punkt som helst i tiden. Detta betyder att om en anställd råkar radera viktiga information eller om det uppstår ett datafel, kan data enkelt återställas till en tidigare version. Detta har förbättrat effektiviteten och minskat risken för dataförlust. 

“Team8 har varit en stor tillgång för oss. Vi behövde en backuplösning som var enkel att använda men också tillräckligt robust för att skydda vår data. Team8’s backuplösning uppfyller alla våra krav och gör att vi kan känna oss trygga med att vår data alltid är säker. Dessutom har vi fått ett utmärkt stöd från Team8’s supportteam som har hjälpt oss med våra frågor och problem.” Säger Hampus Wikström, IT-chef på Svensk Fastighetsförmedling. 

Backupprocessen är automatisk och kan konfigureras för att köra på en tidpunkt som passar företaget bäst. Dessutom använder Team8’s backuplösning avancerade tekniker som deduplikation och komprimering för att minska backupstorleken och spara utrymme på företagets lagringsenheter. 

“Vi är stolta och glada över att kunna hjälpa Svensk Fastighetsförmedling i en så pass viktig fråga som backup av deras 365 miljö” säger Benny Fjällner, VD på Team8. 

“Med vår lösning kan de enkelt säkerhetskopiera sina data till molnet och återställa dem när som helst. Dessutom har de nu också en hög nivå av säkerhet och kryptering, vilket ger en extra trygghet för företag som hanterar känsliga data” fortsätter han. 

Team8 anpassar backupplösningen så den passar varje enskilt företags olika behov och har tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling skapat en trygg och säker process vid backup så all viktiga data är väl skyddad. 

Dela

Account manager

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse