Dokumenthantering

Vi digitaliserar din kontorsmiljö

Spara tid och pengar

Att ditt kontor skulle bli helt papperslöst kanske är en utopi men med de rätta produkterna, tjänsterna och vårt gedigna rikstäckande serviceteam så kan vi garantera dig en skräddarsydd lösning som sparar både tid och pengar för ditt företag.

Var du vill, när du vill

Vi levererar hårdvara, mjukvara och bygger integrationer mellan era befintliga system vilket möjliggör att ni kan arbeta obehindrat oavsett tid och plats.

Follow me print

Hämta din utskrift på valfri skrivare, säkert och utan krångel med din personliga tagg.

Dokumentsökning

Med våra lösningar behöver ni inte längre lägga tid på att söka efter var ni sparar era skannade dokument, allt OCR-tolkas och kan enkelt hittas i en smart sökfunktion

Rikstäckande service

Med rätt nivå på serviceavtal kan vi garantera dig korta inställelsetider och hjälp på plats där all arbetskostnad och förbrukning ingår.

Låter det intressant

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.
Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse