Team8 2.0

Under 2023 fyller Team8 20 år vilket självklart måste firas! Lagom till jubileet har en hel del roliga saker hänt på företaget. En av de mest visuella delarna är att en ny logga och grafisk profil tagits fram där fokus ligger på starka färger och ett tydligt gränssnitt som visar att Team8 inte är gammalt fast företaget blir äldre. 

Team8 har även valt att justera sitt kunderbjudande. Många av de som känner till Team8 identifierar företaget som en telefonileverantör men fokus har mer och mer skiftat till att bli ett IT bolag med ett flertal starka ben. Ett står självklart kvar i telefonin men ju mer tekniken utvecklas har även den delen mer och mer kopplats ihop med IT. 

Under Team8’s 20 år har Benny Fjällner drivit Team Mate Communication AB med en högt buren flagga och under de senaste åren har Team8 gått in i en expansiv fas med sikte att bli både större och starkare i sitt erbjudande vilket också har lett till en förändring i ägarstrukturen för bolaget.  

– Jag känner att vi kommit till en punkt där vi behöver vara flera som driver bolaget på samma sätt som jag gjort under många år. Tillsammans är vi starkare och med nya synvinklar och ny kraft kommer vi bli ett företag att räkna med, ännu mer än vad vi varit tills idag, säger Benny Fjällner. 

In i bolagets ägarstruktur har Roger Engström samt Philip Öst tagit plats. Roger har funnits med Team8 i många år och är den som sköter om ekonomin samt sitter med i ledningsgruppen. 

Philip Öst och Roger Engström

– Jag har alltid trivts på Team8 och tycker det ska bli kul och spännande att komma med in i nästa fas. Jag tror starkt på det arbetet vi gör och de medarbetare som hjälper till att föra bolaget framåt, säger Roger. 

Philip Öst är en erfaren säljare med många ess i rockärmen. Förutom att han tagit in ett helt nytt affärsområde till Team8 har han tillsammans med Benny utökat både kundstocken och byggt vidare på relationen med våra befintliga kunder för att säkerställa en trygg framtid. I och med ändringen av ägarstrukturen har Philip tagit över rollen som säljchef och bär därmed ansvaret för att säljteamet får den kompetens och de möjligheter som behövs för att göra ett bra jobb. 

– Mitt fokus ligger på att se till att Team8 ligger i framkant med de erbjudanden vi har till våra kunder. Vi vill erbjuda det senaste men också det bästa som finns på marknaden, säger Philip. Jag ser fram emot de kommande åren och att få hjälpa andra att växa i sin roll och ser med stor spänning på vad vi tillsammans kommer kunna åstadkomma framöver, fortsätter han. 

Med ett nytt ansikte utåt, starkare ben att stå på och taggade anställda är målet att det ska vara tydligt vad som levereras, vad saker kostar och att det ska vara enkelt att vara kund hos Team8. 

Dela

Avtalsadministratör

I rollen som avtalsadministratör kommer du sköta löpande orderläggning och avstämningar mot kundavtalen inom våra produktområden IT, telekom

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse

*” anger obligatoriska fält