Ett långsiktigt samarbetsavtal med SkandiaMäklarna 

Team8 och SkandiaMäklarna har gemensamt ingått ett avtal som innefattar telefoni, dokumenthantering samt digital skyltning och ser fram emot ett långsiktigt samarbete. 

Team8 har förhandlat fram avropsavtal inom telefoni för SkandiaMäklarna genom Telia och Tele2 för att få fram ett bra pris samtidigt som flexibiliteten och valmöjligheten finns kvar för franchisetagarna. Med M8 Communication som är Team8’s egna växellösning följer en mängd olika funktioner med som underlättar vardagen. Med en integrering mot Quedro CRM system med hjälp av Quedro Pop-up kommer kundkontakten förenklas genom att personens kontaktkort visas på datorskärmen eller direkt i din mobiltelefon när ett samtal kommer in. Mäklaren kan då snabbt se vilka objekt som är kopplade till kunden. 

“Quedro Pop-up är just en sådan smart mäklartjänst vi tagit fram då vi genom erfarenhet lärt oss hur vi kan underlätta för mäklare”, säger Benny Fjällner, VD på Team8. “Förutom smarta mäklartjänster kopplade till telefoni har vi också god inblick i andra områden som digital skyltning som används flitigt på mäklarkontoren samt dokumenthantering som är en kritisk del i en mäklares vardag. Om man vill förenkla supporthanteringen för samtliga delar finns vårt supportavtal tillgängligt. Vi är stolta och ödmjuka över de höga betyg vi får för vår helpdesk”, fortsätter han. 

Inom digital skyltning erbjuder Team8 en helhetslösning som underlättar både för franchisetagare och för huvudkontoret som kan dela med sig av material som loggor, bilder och filmer direkt in i systemet för att visa på skyltarna runt om i hela landet. 

När det kommer till skrivare vet vi att en stor del av de problem som uppstår är kopplade till drivrutiner. Med Team8 Cloud Print sparas alla drivrutiner och alla utskriftsmallar i molnet och läggs till genom en enkel inloggning. Det minimerar problem och tid för felsökning. De olika skrivarlösningar vi har tagit fram för SkandiaMäklarna är noga utvalda för att leverera förstklassiga utskrifter oavsett om du gör egna objektbeskrivningar eller om du mestadels skriver ut avtal och andra officerelaterade dokument. 

“Vi vill kunna erbjuda våra franchisetagare trygga, stabila och bra lösningar via olika leverantörer. Via Team8 har vi upphandlat en helhetslösning för telefoni, skrivartjänster och digitala skärmar som gör det enkelt och smidigt för våra franchisetagare”, säger Andreas Moritz VD på SkandiaMäklarna.  

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse