Epson satsar på värmefri teknik 

Epson kommer år 2026 helt avsluta den globala försäljningen av laserskrivare och framöver satsa helt på de hållbarhetsfördelar som värmefri teknik kan ge. I linje med detta har de även tagit fram en helt ny serie med bläckstråleskrivare med utskriftshastigheter på 40–60 sidor per minut för att kunna erbjuda ett komplett sortiment av värmefria bläckstråleskrivare för företagsmarknaden.   

En stor anledning till valet att helt gå över till bläckstråleskrivare är miljöaspekten. Epsons bläckstråleskrivare använder mindre ström och sparar energi, samtidigt som de ger snabba och pålitliga utskrifter. 

Den nya WorkForce Enterprise AM-serien har en kompakt storlek och lätt design vilket begränsar resurserna som används under produktion och frakt. De tar även mindre plats i kontorsmiljön. Med effektiva bläckpatroner som håller en hög kapacitet minskas materialförbrukning, frakt, lagring och sluthantering av förbrukningsvaror, samt skapar färre driftsstopp för rutinunderhåll. 

“Som företag har vi förbundit oss till hållbar innovation och handling och då passar våra bläckstråleskrivare med lägre energiförbrukning och färre förbrukningsdelar väl in” säger Torbjörn Thyrén, Business Sales & Bransch Office Manager på Epson Sverige. 

Med en smartare och mer intuitiv gränspanel som även har miljövänliga utskriftsalternativ skapas möjligheten för egna val och inställningar. 

“Vi samarbetar gärna med företag som ser hur viktig miljöaspekten är för allt man gör. Att byta från en laserskrivare till en skrivare med värmefri teknik är en av de enkla saker vi kan göra för att minska vårt klimatavtryck” säger Benny Fjällner, VD på Team8. 

Vill du läsa mer om Epsons Värmefria teknik hittar du det här: https://team8.se/print-som-tjanst/heatfree/. 

Dela

Account manager

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse