Utökat samarbete med Svensk Fastighetsförmedling

Team8 och Svensk Fastighetsförmedling har utökat sitt samarbete genom att teckna ett nytt avtal som omfattar Microsoft 365. Fokus kommer ligga på säkerheten i IT-miljön samt automatisering av klienter. 

För mäklarkedjor som handskas med stora mängder persondata är säkerheten a och o. Ett starkt skydd av IT-miljön är nödvändig så att rätt personer kommer åt rätt uppgifter och att attacker utifrån stoppas. Genom att skapa en säker IT-miljö minskar man risken för obehörig åtkomst, stöld av information och kränkningar av integriteten. 

När det kommer till automatisering har Team8 en lång erfarenhet av att förenkla och utveckla processer så mäklarkontor kan lägga tid och kraft på rätt saker. Ett exempel på en sådan process är uppstarten för nya anställda. Med färdigkonfigurerade datorpaket sker allt smidigt och enkelt. Allt som den anställda behöver, från appar till skrivarinställningar, finns redan färdigt i datorn när de startar upp den. Med automatiseringen frigörs resurser för andra viktiga uppgifter. 

“Vi är glada att ha tagit det här steget tillsammans med Team8 då vårt tidigare samarbeta fungerat bra. Team8 har en stor insikt i vad som är viktigt för att få arbetsdagarna att fungera bra för våra mäklarkontor och med hjälp av deras idéer och kunskap tror vi att vi kan få ett bra stöd” säger Hampus Wikström, IT-chef på Svensk fastighetsförmedling. 

Att blivit konkurrensutsatta och sen valda som leverantör är en fin bekräftelse på att Team8 arbetar i rätt riktning. 

“Vi är stolta att kunna fördjupa vårt arbete med Svensk Fastighetsförmedling som är en av de stora aktörerna i mäklarbranschen. Vi strävar alltid efter att erbjuda bra, stabila tjänster som ligger i framkant med utvecklingen och är säkra på att vi kommer tillföra en hel del med den erfarenheten vi har” säger Benny Fjällner, VD för Team8. 

Dela

Account manager

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse