Team8 expanderar och öppnar kontor i Göteborg 

Efter en tids sökande kan vi nu med glädje meddela vår expansion och etablering av ett nytt kontor i Göteborg. Det nya kontoret kommer stärka företagets närvaro och serviceerbjudanden i västra Sverige och på så sätt komma närmare slutkunden. 

Felix Ström har utsetts till distriktsansvarig för det nya Göteborgskontoret. Felix har en gedigen bakgrund inom försäljning av lösningar inom IT, telefoni och copy för företag och kommer att spela en viktig roll i att leda Team8:s tillväxt och framgång på den västsvenska marknaden. 

Felix Ström delar sin entusiasm för den nya etableringen och säger: “Jag är mycket stolt över att få leda Team8:s nya kontor i Göteborg. Västra Sverige är en dynamisk region med en stark näringslivsanda, och jag ser fram emot att arbeta nära våra kunder samt att få leverera innovativa och skräddarsydda lösningar som uppfyller deras behov och överträffar deras förväntningar.” 

“Jag har tidigare upplevt att ett starkt och samarbetsvilligt team är nyckeln till framgång och det är något som jag känt att Team8 är bra på. Jag är otroligt positivt inställd till Team8 och ser fram emot att arbeta tillsammans med dem för att uppnå gemensamma mål. Både med kollegorna i Stockholm och våra kollegor i Göteborg.” fortsätter han. 

VD för Team8, Benny Fjällner, kommenterar expansionen och betonar företagets engagemang för att möta kundernas behov över hela landet. Han säger: “Öppnandet av vårt nya kontor i Göteborg markerar en spännande milstolpe i Team8:s tillväxtresa. Med Felix Ström vid rodret är jag övertygad om att vi kommer att kunna leverera ännu bättre service till våra kunder i västra Sverige.” 

Planerna framöver för Göteborgskontoret är att fortsätta att utveckla och stärka Team8’s närvaro på marknaden. Som vanligt kommer Team8 att sträva efter att fortsätta leverera högkvalitativa produkter, tjänster och lösningar till sina kunder samtidigt som de utforskar nya möjligheter och innovationer inom olika affärsområden. Fokus kommer att ligga på att bygga starka relationer med sina kunder och samarbetspartners samt att fortsätta att växa och utvecklas i regionen. 

Team8:s nya kontor i Göteborg kommer att vara operativt från och med 1 maj 2024. 

För att fira öppnandet kommer vi ha ett Öppet hus den 29 maj på Otterhällegatan 2 där vi bjuder in nya och befintliga kunder samt våra partners. För anmälan fyll i formuläret nedan. 

Anmälan GBG öppet hus

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse