Förnyat förtroende från HusmanHagberg

Team8 och HusmanHagberg har tecknat ett nytt IT avtal där fokus ligger på säkerhet och kontroll på vem och vilka enheter som har åtkomst till företagsdata. 

Team8 har lång erfarenhet av att erbjuda säkra och stabila IT lösningar för företag och har sedan tidigare varit samarbetspartners till HusmanHagberg. I och med det förnyade avtalet har Team8 nu fått fortsatt förtroende. 

Vi har haft en långtgående dialog med ett flertal IT-samarbetspartners för att få fram ett så bra pris som möjligt och valet har landat på att vi blir kvar hos Team8 säger Camilla Hagberg, projektledare på HusmanHagberg. 

Vi på HK har under en längre tid arbetat med att se över strukturen på våra licenser i syfte att koppla ett större grepp kring IT-säkerhet, vilket är ett absolut måste. Det har skett en oroväckande snabb utveckling sen vi senast tittade över frågan, vilket resulterat i att vi måste få bättre kontroll på alla datorerna i kedjan fortsätter hon. 

Vi har höga krav på de vi väljer som leverantörer och Team8 har historiskt sett visat att de kan leva upp till dem. Vi känner oss trygga med att förlänga avtalet och har förtroende att samarbetet kommer fortsätta lika bra som det gjort tidigare säger Fredrik Kjell, VD på HusmanHagberg.

Vi är glada över att vi utsatts för en konkurrensanalys men är inte helt förvånade att vi fortfarande står som HusmanHagbergs första val när det kommer till IT lösningar. Vi har haft ett långt och bra samarbete och vi känner oss trygga med att vi kan leverera det som efterfrågas säger Benny Fjällner, VD på Team8. 

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse