Smidig användarupplevelse för HusmanHagberg med Intune

HusmanHagberg, en av Sveriges ledande fastighetsmäklarfirmor, stod inför en utmaning som många företag i dagens digitala ålder möter: behovet av att modernisera och effektivisera sin hantering av IT-resurser och användarupplevelsen för sina anställda. De ville förenkla processen för att distribuera nya datorer till sina medarbetare och säkerställa att de har tillgång till alla nödvändiga program och data omedelbart efter inköp. 

Microsoft Autopilot är en molnbaserad tjänst som möjliggör en smidig och automatiserad hantering av datorinstallationer i en organisation. Tillsammans med Microsoft Intune har nu HusmanHagberg en heltäckande lösning för hantering av enheter och appar, allt från nya installationer till övergripande kontroll av befintliga datorer i företaget. 

Camilla Hagberg, Affärsutvecklare och systemansvarig, delar sina erfarenheter med Intune och Team8: 

“Jag var i behov av ny dator och valde ut en av de förbestämda paket vi har tagit fram med Team8. Efter snabb leverans behövde jag bara logga in med mitt vanliga användarnamn och lösenord, och inom några minuter hade jag tillgång till allt jag behövde. Det var som att logga in på min gamla dator fast allt var uppgraderat och mer modernt. Det var mycket smidigt och enkelt jämfört med tidigare upplevelser.” 

Några fördelar med Intune för HusmanHagberg är: 

  • Enkel Användarupplevelse: Användarna behöver inte längre oroa sig för att förlora sina inställningar eller data när de byter datorer. Allt är tillgängligt omedelbart efter inloggning. 
  • Bättre Säkerhet: Intune hjälper till att säkerställa att alla enheter är konsekvent konfigurerade med de senaste säkerhetsuppdateringarna och policyerna, vilket minskar säkerhetsrisker. 
  • Kostnadseffektivitet: Genom att automatisera många IT-administrativa uppgifter minskar HusmanHagberg sina driftskostnader och ökar effektiviteten. 

HusmanHagberg har med hjälp av Team8 och Microsoft Intune lyckats förbättra sin IT-hantering och användarupplevelse avsevärt. Camilla Hagbergs positiva upplevelse är bara ett exempel på hur enkel och smidig denna lösning har varit för organisationen. Genom att investera i moderna IT-lösningar kan företag som HusmanHagberg öka sin produktivitet och förbli konkurrenskraftiga i dagens digitala affärsvärld. 

Dela

Avtalsadministratör

I rollen som avtalsadministratör kommer du sköta löpande orderläggning och avstämningar mot kundavtalen inom våra produktområden IT, telekom

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse