Ändring av prenumerationer från Microsoft

Ni har säkert märkt att Microsoft just gjort en prishöjning på flertalet av sina produkter samt ändrat hur prenumerationerna fungerar. Det finns två nya prenumerationstyper:

Månadsprenumeration

  • Månadsprenumerationer är bundna månadsvis och faktureras månadsvis.

Årsprenumeration

  • Årsprenumerationer är bundna årsvis och faktureras månadsvis eller årsvis.
  • Varje licenstyp samlas ihop i en så kallad prenumeration och denna prenumeration får ett års avtalstid, när man tecknar fler likadana licenstyper i denna prenumeration så får de nya licenserna samma avtalstid som prenumerationen. Man kan alltså öka antalet licenser men inte sänka antalet. Fördelen är att man får ett lägre pris per månad per licens.
  • Givetvis kan man byta användare på en licens om det sker personalförändringar.
  • När ett år har löpt ut har man 3 dagar på sig att ändra antalet innan ett nytt års avtalstid träder i kraft (med auto-renewal).

Om du vill veta mer om vad det innebär eller om ni vill jämföra olika licensnivåer kan du antingen kontakta oss på helpdesk@team8.se eller läsa mer här: https://team8.se/it-som-tjanst/office-365/

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse