Fördelarna med Mobile Device Management för Cloetta

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena CandyKing, Parrots samt Cloettas egna koncept inom lösviktsgodis och natursnacks. 

En av utmaningarna som Cloetta stod inför med Pickalot var att hantera och administrera sina anställdas mobila enheter. Att registrera varje enhet och uppdatera dem regelbundet var en tidskrävande och ineffektiv process.  

Cloetta bestämde sig för att med hjälp av Team8 implementera MDM för att lösa dessa problem. Sophos Mobile är en molnbaserad tjänst som gör det möjligt för företag att snabbt och enkelt hantera sina anställdas mobila enheter från en centraliserad plattform. Med Sophos Mobile kan Cloetta enkelt registrera nya enheter, installera appar och säkerhetsprogram och uppdatera enheter med den senaste programvaran utan att behöva fysiskt hantera varje enhet.  

Jessica Andersson, Sales support på Cloetta, säger: “Vi upplever Sophos Mobile bra. Hög säkerhet och flexibilitet. Vi har kontroll över våra enheter och kan vi lätt pusha ut appar. En stor fördel är att vi kan hantera mobilerna remote då vår personal är utspridda över hela landet.”  

Anders Widgren, Store Operation Manager på Cloetta, tillägger: “Sophos Mobile har varit en stor fördel för Sales support. Vi har kontroll och kan se att vi har de senaste uppdateringar av IOS och appar i våra telefoner för att säkerställa funktionaliteten full ut. Skulle någon av våra enheter komma bort eller bli stulen kan vi enkelt spärra mobil och se senaste platsen den befunnit sig på. Vi kan även trycka ut meddelande direkt till telefonen.”  

Enligt Benny Fjällner, VD på Team8 som säljer tjänsten, är Sophos Mobile en av de mest effektiva och användarvänliga molnbaserade tjänsterna för hantering av mobila enheter på marknaden idag. “Vi är stolta över att kunna erbjuda en sådan kraftfull och användarvänlig lösning för våra kunder”, säger han. “Sophos Mobile är det perfekta verktyget för företag som vill hantera sina mobila enheter på ett smidigt och effektivt sätt.”

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse