Ett bra samarbete med Fastighetsbyrån

Andreas Ersson på Fastighetsbyrån med kontor i Eskilstuna, Mariefred, Strängnäs och Nykvarn har sedan länge köpt sina mobiler från Team8 genom mobil som tjänst. Fördelarna är många men framförallt är det en kostnadseffektiv och trygg lösning där försäkring ingår. Förutom mobiler och snart också datorer har de även valt att köpa sina skrivare från Team8. Med tjänsten Team8 Cloud Print får de en smidig lösning där alla skrivarnas drivrutiner direkt kommer in i datorn vid uppstart samt har alla utskriftsinställningar på plats som förval utan en massa manuellt arbete.

“Att slippa problem med drivrutiner och skrivarstrul vid en nyanställning och även för befintliga anställda är värt mycket. Med Team8 fungerar allt det smidigt. Jag uppskattar också att de regelbundet hör av sig och att vi har ett direktnummer vi kan ringa om jag har några frågor” säger Andreas Ersson.

Som kund till Team8 får man en dedikerad innesäljare som har full koll på vilka tjänster och produkter som behövs. Team8 gör också regelbundna avstämningar och kommer med rekommendationer på ny hårdvara som är aktuell.

Andreas Nord är franchisetagare på 5 kontor hos Fastighetsbyrån och även han kund till Team8. Med skrivare, datorer och mobiler från en leverantör blir kontakten smidig.

“Jag har haft förmånen att samarbeta med Team8 under en tid nu, och jag kan utan tvekan hålla med om att de är en stabil och bra partner. Deras professionalism och engagemang för att leverera högkvalitativa resultat är imponerande och jag känner mig alltid trygg i deras händer” säger Andreas Nord.

“Varje gång jag har haft frågor eller problem, har de varit snabba att svara och ge mig den hjälp jag behöver. De är verkligen dedikerade till att se till att jag är nöjd och att allt fungerar smidigt” fortsätter han.

Dela

Avtalsadministratör

I rollen som avtalsadministratör kommer du sköta löpande orderläggning och avstämningar mot kundavtalen inom våra produktområden IT, telekom

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse

*” anger obligatoriska fält