Fordonslösningar

Fordonslösningar

Elektronisk körjournal – utan bindningstid

Uppfyller skatteverkets krav

Med en elektronisk körjournal är du alltid uppkopplad. Ingen resa glöms bort och du slipper allt manuellt pappersarbete. Du säkerställer att du alltid följer skatteverkets regler och har all information lättillgänglig i din telefon eller dator. Det finns ingen lag som säger att man behöver föra körjournal men enligt rättspraxis är en körjournal ett viktigt bevismedel vid en granskning av Skatteverket.

Spara tid och pengar

Finns det flera bilar i företaget underlättas också arbetet med fakturering, milersättning reseräkningar samt löneadministration. Administrationen förenklas och all data presenteras på ett tydligt sätt i sammanställda beslutsunderlag. Från och med 1 januari 2018 redovisas samtliga passager avseende trängselskatt helt automatiskt.

Föraren

Tar bort all manuell hantering och minskar risken för felaktigheter eller bortglömda resor.

Ekonomiavdelningen

Den elektroniska körjournalen hjälper till att redovisa milersättning, reseräkningar och löneadministration.

VD/CEO

Följ verksamheten med regelbundna rapporter samt få en trygghet i att Skatteverkets krav uppfylls.

Låter det intressant?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse