Det här är Team8

Att ha Team8 som partner innebär att du har tillgång till allt som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt – genom Team8. Team8’s värdegrunder genomsyrar allt de gör och hemligheten till deras framgång är deras genuina intresse att hjälpa företag att förstå ny teknik och att utnyttja den på bästa sätt. På så sätt blir kunden ännu mer konkurrenskraftig inom sitt eget verksamhetsområde. Därför är det helt naturligt att Team8 engagerar sig i sina kunder långt mer än vad återförsäljare normalt gör.

IT-tjänster

Vi erbjuder moderna och skalbara IT-lösningar utefter ert behov paketerat för att enkelt få med det som behövs.

Pris fr. 299 kr/månad

Telefoni

Vi är en  oberoende samarbetspartner som arbetar med olika operatörer för att hitta den bästa lösningen för dig.

Pris fr. 289 kr/månad

Copy

Med vårt gedigna rikstäckande serviceteam kan vi garantera dig en skräddarsydd lösning för ditt företag.

Pris fr. 799 kr/månad

Företagsfakta

Team8 erbjuder telefoni- och IT lösningar, tjänster och tillbehör till företag i Norden. Vi hjälper våra kunder att utifrån just sina behov finna rätt produkt eller tjänst som gör att telefonin samt deras IT fungerar enklare och mer effektivt. De leverantörer vi arbetar med är noga utvalda för att uppfylla de höga krav och förväntningar som våra kunder har. Team8 grundades 2003. Sedan dess har vi växt från att ha varit ett okänt bolag till ett välkänt och aktat namn i telekom och IT branschen.

Antalet anställda hos våra avtalskunder uppgår till mer än 100 000 st och under åren har vi hjälp mer än 2500 st företag med sina upphandlingar inom telekom och IT området.

Samtliga anställda är noga utvalda, har många års erfarenhet i branschen och deltar regelbundet i utbildningar på alla områden. Vi har vårt kontor i Stockholm, men jobbar med företag över hela Norden.

Affärsidé

Team8 ska vara nummer ett i Sverige vad gäller kompetens och service inom IT, telekom samt dokumenthantering. Vi ska vara företagens självklara val som leverantör av både tjänster och produkter.

Team8's kärnvärden

Motiverade

Genom att alltid sträva efter att bli bättre.

Anpassningsbara

Genom att lyssna och förstå kundens situation och leverera lösningen.

Teamplayers

Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.​

Engagerade

Vi brinner för affären och våra kunder.

Stolta

Genom att vi står för våra produkter och tjänster

Artiklar, nyheter och pressleaser

Senaste nytt

Våra referenser

Sagt om oss

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse