Gemensamma signaturer

Förlitar du dig fortfarande på att din personal ska skapa sina egna e-signaturer, kopiera och klistra in en mall du skickade dem? Låter som ett recept på kaos.

Dra nytta av varje e-post för att sända och förstärka ditt varumärke. Vi hjälper dig att återfå kontrollen över din digitala identitet.

Låt 100% av din medarbetares e-postsignaturer se likadana ut – utan krångel!

E-postsignaturer är en guldgruva

Håll alla uppgifter uppdaterade i Office 365 så kommer de automatiskt visas i din signatur

Med kampanjer kan du driva trafik till utvalda landningssidor och kampanjer. Missa inte ett bra tillfälle att sprida information.

Betydelsen av e-post som en primär form av digital kommunikation blir mer relevant än någonsin.  Siffrorna ger en tydlig bild: i genomsnitt skickar anställda 121 e-postmeddelanden och tar emot 40 varje dag. Öppningsgraden för dessa meddelanden är 100% jämfört med endast 23% för exempelvis nyhetsbrev. Detta representerar tusentals möjligheter för varje företag att dela engagerande meddelanden med sin publik varje dag.

Lägg automatiskt till e-postsignaturer på varje nytt e-postmeddelande oavsett om det är från mobilen eller från din telefon.

Mät dina e-signaturers avkastning genom att samla klick. Identifiera vem som är bäst för varje signatur eller kampanj!

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.

*” anger obligatoriska fält

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse