Heatfree

Värmefri teknik - för miljön

Epsons bläckstråleskrivare använder mindre ström och sparar energi, samtidigt som de ger snabba och pålitliga utskrifter.

Att byta från en laserskrivare till en skrivare med värmefri teknik är en av de enkla saker vi kan göra för att minska vårt klimatavtryck. Även små förändringar kan göra stor skillnad i slutändan!

©Jasper Gibson
Upp till

83%

mindre energiförbrukning jämfört med laserskrivare 1
Använder upp till

96%

mindre förbrukningsvaror jämfört med laserskrivare 2
Upp till

50%

snabbare från redo-läget jämfört med laserskrivare 3

Varför bläckstråleskrivare från Epson?

För att du får en skrivare med hög produktivitet och färre driftsstopp samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Epsons laserskrivare levereras med så mycket bläck från start att du kan skriva ut tusentals sidor innan du behöver fylla på bläck (upp till 100 000 sidor med de största modellerna). Alltså ökad produktivitet och minskad miljöpåverkan utan kompromisser. Varför inte?

Fördelar med värmefri teknik

Bevara värme för att minimera vår påverkan

Nu när stigande temperaturer och smältande permafrost förändrar tundrans landskap är minskad värmealstring ett utmärkt sätt att minimera vår miljöpåverkan. I denna video förklarar National Geographic Explorer och ekologen dr. Isla Myers-Smith klimatförändringarnas inverkan på tundrans ekosystem och betonar vikten av både storskaliga lösningar och enskilda personers dagliga handlingar när vi ser fram mot en hållbar framtid.

”Det är ytterst viktigt att vi förstår följderna av utvecklingen av gröna områden på Arktis. När vi väljer värmefri teknik innebär det att vi minskar energiförbrukningen och minimerar vår miljöpåverkan.”

©Jasper Gibson

Jag vill veta mer om hur en bläckstråleskrivare från Epson kan hjälpa mig att spara energi och vad som skulle passa just mitt företag!

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse

*” anger obligatoriska fält