Telekom

Mobil som tjänst

Med mobil som tjänst blir hanteringen av era mobila enheter enklare och smidigare.
Investeringskostnaden av hårdvara minskar då ni löpande betalar för de enheter ni använder, enkelt och bra för likviditeten!
Om olyckan skulle vara framme ser vi till att det finns ersättningsenheter och redovisar allt i ett webbaserat system så ansvarig person kan ha överblick över företagets alla enheter.
När avtalstiden är slut garanterar vi att telefonerna raderas till 100% och ingen viktig information kan då läcka ut.

Mobil som tjänst Läs mer »

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) är en teknik för att hantera, övervaka och säkra mobila enheter som smartphones, surfplattor och bärbara datorer. MDM används för att säkerställa att alla mobila enheter som används i en organisation följer företagets säkerhetspolicyer och standarder. MDM-lösningar kan användas för att hantera mobila enheter som ägs av organisationen eller för att

Mobile Device Management (MDM) Läs mer »

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse