Dokumenthantering

Follow me print

Ett miljömedvetet sätt att göra utskrifter är funktionen Follow me print. Det är också ett bra sätt att höja säkerheten och skydda känslig information mot att hamna i felaktiga händer.

Sharepoint integration

Få in din Sharepointmiljö direkt i din skrivardisplay för att sortera och arkivera dokument som skannas in så du enkelt hittar dem.

Team8 Cloud Print

Team8 Cloud Print tar bort den administrativa komplexiteten som är involverad i att hantera olika hårdvara, mjukvara, datoroperativsystem och leverantörsspecifika skrivarkrav.

Team8 Supportavtal

Med ett supportavtal är du en prioriterad kund hos oss och därmed garanterad en viss svarstid när du behöver hjälp med din IT miljö. Som avtalskund får du ett reducerat timpris, månadsfakturering och en dedikerad IT-konsult. Supportärenden anmäler du till Team8 enligt rutiner som finns beskrivna i avtalet för tjänsten. Du kan också registrera dina …

Team8 Supportavtal Läs mer »

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse

*” anger obligatoriska fält