Mobil arbetsorder

Team8 Mobil Arbetsorder är ditt företags bästa vän.

På Team8 är vi bra på att leverera arbetsordersystem. Så bra att vi vågar lova att vi kan effektivisera era jobb flera gånger om. Det spelar ingen roll om du är chef för hela verksamheten, en central administratör eller jobbar ute med kunder – vi kan se till att kommunikationen kring vad som skall göras och ha gjorts, blir både lättare att hantera och mindre utsatt för problem och felaktigheter. Och när ni har kommit dit med er verksamhet – då har vi lyckats. Verktyget som hjälper er åstadkomma detta heter Team8 Mobil Arbetsorder.

Oberoende om du arbetar vid en dator eller sköter din dagliga kommunikation med mobiltelefonen, innebär Mobil Arbetsorder ett kraftfullt stöd för din verksamhet.

Via det intuitiva gränssnittet arbetar du med hela flödet som uppstår runt din arbetsdag. Registrering och planering av jobb, tilldelning, rapportering, kvalitetssäkring och uppföljning – alla moment är tillgängliga från en vanlig dator eller direkt i mobilen. Och när det är dags att fakturera för de arbeten som utförts, har du hela tiden haft full kontroll över processen.

Att Team8 Mobil Arbetsorder dessutom är flexibelt och går att anpassa för att möta just era behov, ser vi som en självklarhet. Alla verksamheter är olika så varför skall då bara finnas en enda lösning som alla förväntas passa i?

Arbetar du utanför kontoret bland företagets kunder, vet du att Team8 Mobil Arbetsorder ser till att du alltid har den senaste och mest korrekta informationen kring de jobb du gör.

Agerar du arbetsledare, ger Team8 Mobil Arbetsorder dig den bästa kundinsikten och möjligheter till ännu högre kvalitetsnivåer. Oavsett vad du befinner dig, är Team8 Mobil Arbetsorder verktyget som ger dig kontroll över arbetet.

Integrera Mobil Arbetsorder med ert affärssystem
För att öka nyttan och enklare integrera Team8 Mobil Arbetsorder i ert befintliga arbetssätt, finns idag ett antal färdiga kopplingar med nedanstående affärssystem. Tack vare möjligheten att använda dessa kopplingar kan man fortsätta hantera register och fakturor i affärssystemet och sköta utdelning av arbetsordrar och återrapportering av fakturerbar information i Team8 Mobil Arbetsorder.

Har du frågor om detta eller har ett affärssystem som inte visas i listan, kontakta oss.

  • Visma
  • BL
  • Swinx
  • Fortnox
  • SAP
  • Navision
  • Jeeves
  • Optimal
  • iScala

Systemkrav
Det enda som behövs är en dator med internetuppkoppling. När du tecknat avtal är det bara att börja använda webbtjänsten direkt. Fältpersonalen behöver ladda ner ett program i sina mobiltelefoner. Då de flesta moderna telefoner kan köra programmen behöver du inte investera i nya mobiltelefoner. Team8 Mobil Arbetsorder fungerar på mobiltelefoner med stöd för Java samt på Windows Mobile 6, iPhone och Androidtelefoner.

telenor tdc tele2 telia tre