Återvinning

Team8 erbjuder ansvarsfullt omhändertagande av bärbara datorer, tablets och mobiltelefoner för både privatpersoner och företag. I takt med att allt fler företags mobiltelefoner byts ut till smartphones har användningsområdena ökat markant och även den mängd känslig information som lagras på varje enhet.

Som mellanhand i återvinningsprocessen känner vi ett stort ansvar i att kunna garantera våra kunder högsta möjliga säkerhet vid återvinning. Därför använder vi endast certifierad programvara som säkerställer en trygg och säker utrensning av all data på enheten utan möjlighet till återställning. Denna lösning kan säkert framstå som mest aktuell för företagskunder men tillämpas på samtliga enheter som returneras via denna tjänst.

Att låta Team8 sälja vidare din eller ditt företags gamla mobiltelefon/er är att aktivt ta ansvar för miljön och se till att era enheter och dess komponenter till största möjliga mån kan återanvändas. För att inte bortse ifrån det monetära värdet som finns i att återvinna gamla telefoner, en fungerande mobiltelefon kan i många fall ha ett återvinningsvärde motsvarande 30 – 40 procent av dess nypris.

För företagskunder finns möjligheten att erhålla ett prisförslag för en större uppsättning mobiltelefoner eller bärbara datorer redan inom 48 timmar.

Att bidra till en bättre miljö är en stor och viktigt del för Team8 och våra partners samt kunder och vi ser det även som ett av våra största mervärden.

Vi följer upp denna tjänst löpande och trimmar processer och arbetssätt för att säkra värdet i begagnad utrustning.

Vår tjänstepartner är miljö- och kvalitetscertifierade ISO 9001 och ISO 14001 och har återvunnit over 100.000 mobiltelefoner i Sverige sedan starten av tjänsten.

telenor tdc tele2 telia tre

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna direkt i din mailbox.

Tack! Klicka på länken du fått till din mail för att slutföra din prenumeration.