Telekom

Abonnemang, mobiler och tillvalstjänster​

Lång erfarenhet

Med en lång erfarenhet i branschen är vi en stabil och säker samarbetspartner. Vi jobbar med alla olika operatörer och kan därför anpassa lösningar utefter era specifika behov. Vi hjälper dig med allt från mobiler, tillbehör, växlar och abonnemang och garanterar snabba leveranser.

Mobil som tjänst

Med mobil som tjänst blir inte bara priset lägre utan hanteringen av era mobila enheter blir enklare och smidigare.  Investeringskostnaden av hårdvara minskar då ni löpande betalar för de enheter ni använder, enkelt och bra för likviditeten! När avtalstiden är slut garanterar vi att telefonerna raderas till 100% och ingen viktig information kan då läcka ut.

Hantera

Med vår unika egenutvecklade Asset Management System ”Hantera” får ni kontroll över alla era inköp, abonnemang och leveranser.

Swap24

Dagen efter ett registrerat serviceärende erhåller du en utbytesenhet – oavsett var du befinner dig.

Mobil säkerhet

Surfa, utför bankärenden och använd appar säkert på mobilen.

Mobile enrollment

Slipp krångel med företagets nyinköpta mobila enheter. Ett populärt tillval hos våra kunder.

Svarstjänst

Med vår proffsiga svarstjänst ökar vi er tillgänglighet och service.

Låter det intressant

Fyll i formuläret så återkommer vi med mer information.
Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse