Lediga tjänster

Vi är alltid på jakt efter kompetent personal och nedan ser du vilka tjänster vi utlyser just nu. Hittar du inget som passar kan du alltid skicka in en spontanansökan. Vem vet, vi kanske behöver just din kompetens utan att vi vet om det än!

Skicka ett mail till rekrytering@team8.se där du berätta lite om dig själv och vad du kan tillföra till Team8. Skicka även med ett uppdaterat CV så återkommer vi till dig om vi har någon tjänst som passar.

Välkommen med din ansökan!

Avtalsadministratör

I rollen som avtalsadministratör kommer du sköta löpande orderläggning och avstämningar mot kundavtalen inom våra produktområden IT, telekom och print.  Tjänsten omfattar

Läs mer »
Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse