Innesäljare

Är du en person som gillar att skapa en stabil och långvarig kontakt med kunder/personer? Då är det här ett jobb som passar dig perfekt.

Vi skapar tillsammans med våra kunder professionella relationer som leder till långsiktiga och framgångsrika samarbeten.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare på Team8 har du i uppdrag att ringa ut till våra befintliga kunder för att se vad de behöver hjälp med härnäst, det kan vara allt från att kunden behöver nya telefoner till att de behöver support med deras skrivare. Vad det än är ska vi kunna ta oss ann problemet och göra kunden så nöjd som möjligt.

Tjänsten handlar till stor del om att skapa kundrelationer, upprätthålla och utveckla befintliga kundkonton samt vara lyhörd för kundens behov och utmaningar.

Vem vi söker

För att lyckas i rollen som innesäljare är det grundläggande att du tycker om att prata med kunder i telefonen. Våra kunder ska alltid uppleva trygghet i varje kontakt med oss.

Vi söker dig som:

  • Vill utvecklas i ett växande bolag.
  • Gillar att lösa problem för kunden.
  • Har hög energinivå och föredrar ett högt tempo.
  • Sporras av sälj och att göra skillnad för våra svenska företag genom att erbjuda bättre lösningar.
  • Är fokuserad och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål.
  • Har god datorvana.

Vid rekrytering strävar vi efter jämlikhet och mångfald, vilket gör att vi gärna ser sökande med olika typer av erfarenheter och kompetenser. Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare är det en fördel, men inget krav.

Vi erbjuder rätt person

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och chansen att få arbeta med andra framgångsrika säljare i ett marknadsledande bolag där vi också prioriterar att ha kul på jobbet. Du kommer börja i ett nytt uppstartat projekt och kommer då ha mer påverkan än någonsin.

Medarbetarna är grunden till vår framgång och utveckling, därför är ett av våra viktigaste mål entusiastiska medarbetare.

Arbetstid är vardagar kl 08-17 på vårat kontor i Sickla, lön enl. överenskommelse.

Ansökan

Vid frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta Victor Bollner på 08-509 000 08.

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha så snart som möjligt till rekrytering@team8.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats.

Dela

Windows 10 End-of-License

Den 31 oktober gick Windows 10 End-of-License. Det innebär att produkten försvinner från officiella prislistor och kommer inte

Scroll to Top

Stolt platinapartner

Team8 har blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. En partnernivå som endast 6 av 215 partners når upp till. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter, dessutom uppvisar de en hög teknisk kompetens och servicenivå.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

Tele2 har idag totalt 215 partners och av dessa är det enbart 6 stycken som möter kriterierna för att bli Platina-partner. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt, effektivt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse