Avtalsadministratör

I rollen som avtalsadministratör kommer du sköta löpande orderläggning och avstämningar mot kundavtalen inom våra produktområden IT, telekom och print. 

Tjänsten omfattar även löpande beställningar och orderläggning av förbrukningsmaterial till dessa avtal samt kontroll av de inkommande leverantörsfakturororna. 

Du kommer att tillhöra vårt innesälj-team med 2 medarbetare som rapporterar till säljchefen. 

Vi erbjuder rätt person

Vi erbjuder luftiga och fina lokaler i hjärtat av Sickla. Vi lägger stor vikt på att våra medarbetare har det bra på jobbet. Medarbetarna är grunden till vår framgång och utveckling, därför är ett av våra viktigaste mål entusiastiska medarbetare. 

Tjänsten är 40 timmar per månad men kan komma att öka efter några månaders arbete. 

Ansökan

Vid frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta Philip Öst076-174 20 07.

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha så snart som möjligt till rekrytering@team8.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats.

Dela
Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse