Account manager

Är du en driven och motiverad person som är nyfiken, älskar försäljning och har lätt för att bygga goda relationer? Uppskattar du dessutom att ha möjligheten att kunna påverka din egen arbetsdag, din lön samt ha möjligheten att göra karriär? Då är tjänsten som Account Manager på Team8 ett jobb du ska söka!

Det här är Team8

Team8 är ett företag i framkant när det kommer till att anpassa kunders it- och telecomlösningar. Vår främsta uppgift är att skapa ett tidssparande mervärde för kunden, samt att vara en trygg partner med en support i toppklass.

Vi erbjuder tjänster inom:

  • IT-tjänster med licenshantering
  • Copy/print och dokumenthanteringstjänster
  • Telecom, telefonilösningar och växeltjänster i framkant

Företagskulturen hos oss

Viktigt för oss på Team8 är att vi ser affärsmöjligheter där andra ser hinder, att vi brinner för försäljning och är nyfikna samt att vi tar för oss. Vi förespråkar ett arbetsklimat med högt i tak där det alltid är nära till hjälp av både chef och kollegor. Hos oss finns en stor möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att ta din karriär vidare då Team8 befinner sig i en expansiv fas.

Team8 har utsett fem kärnvärden som tillsamman bildar ordet MATES, dessa är: Motiverande, Anpassningsbara, Teamplayers, Engagerade och Stolta. Kärnvärdena genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Din roll som Account Manager hos oss på Team8  fokuserar på att proaktivt söka upp kunder, samt att bearbeta befintliga kunder, och erbjuda lösningar. Du bygger långsiktiga relationer och hjälper våra kunder med sin digitaliseringsresa, samtidigt som du är en trygg partner åt dem. Du tar fullt ansvar för din kundstock och utvecklar den över tid. Du deltar aktivt i säljmöten och bidrar med dina tankar, idéer och förbättringsförslag.

Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat. Du är en nyfiken, positiv och engagerad person som brinner för försäljning. Du drivs av dina egna framgångar men även av lyckan att hjälpa kunden hitta rätt lösning. Du är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor och trivs med att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. samt att du innehar B-körkort.

För att lyckas i denna tjänst så behöver du vara självständig, kunna ta för dig samt arbeta på ett strukturerat och professionellt sätt. Är du precis som vi engagerad, brinner för försäljning och att stänga affärer, välkommen att söka tjänsten som Account Manager hos oss!

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 1 mars 2024. Urval sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta Philip Öst på 076-174 20 07.

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha så snart som möjligt till rekrytering@team8.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats.

Dela

Tele2 Platina partner

Team8 har för tredje året i rad blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse