Account manager

Vi söker  just nu ett antal account managers till både ”small/mid” och storföretagsförsäljningen med tidigare erfarenhet från t.ex.

  • Copy/print, dokumenthantering, scanningstjänster
  • Telekom, mobil som tjänst, växelförsäljning
  • IT – It som tjänst, licenshantering, fleet management, life cycle-business  

Brinner du för att analysera och förstå kunders behov samt anpassa och ta fram unika kundlösningar? Då är rätt person för tjänsten som account manager på Team8.

Vi skapar tillsammans med våra kunder professionella relationer som leder till långsiktiga samarbeten.

Vi erbjuder nya koncept inom ett flertal affärsområden som garanterat gör att du har möjlighet att erbjuda dina kunder unika tjänster & produkter. Vi är också intresserade av konsulter som jobbar under eget bolag.

Arbetsuppgifter

I rollen som account manager på Team8 blir din huvudsakliga uppgift att hjälpa våra kunder i sin fortsatta digitaliseringsresa. Du har ett helhetsansvar för den kundplattform du arbetar med. Tjänsten handlar till stor del om att skapa nya kundrelationer, upprätthålla och utveckla befintliga kundkonton samt vara lyhörd för kundens behov och utmaningar.

Vem vi söker

För att lyckas i rollen som account manager på Team8 ser vi att du tidigare har arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom liknande bransch. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av framgångsrik måluppfyllnad och lyckade försäljningsresultat. Tjänsten kräver god vana och erfarenhet av besöksbokning och kundbesök.

För att du ska trivas som account manager på Team8 och nå de uppsatta målen ser vi att du är resultatorienterad, positiv och tävlingsinriktad. Du skapar och upprätthåller goda kundrelationer med hjälp av ditt förtroendeingivande sätt, genuina intresse för försäljning, din problemlösningsförmåga och ditt engagerade kundfokus.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska samt inneha B-körkort. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder rätt person

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och chansen att få arbeta med andra framgångsrika säljare i ett marknadsledande bolag där vi också prioriterar att ha kul på jobbet.

Medarbetarna är grunden till vår framgång och utveckling, därför är ett av våra viktigaste mål entusiastiska medarbetare.

Arbetstid är vardagar kl 08-17, lön enl. överenskommelse.

Ansökan

Vid frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta Philip Öst på 076-174 20 07.

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha så snart som möjligt till rekrytering@team8.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats.

Dela

Avtalsadministratör

I rollen som avtalsadministratör kommer du sköta löpande orderläggning och avstämningar mot kundavtalen inom våra produktområden IT, telekom

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse

*” anger obligatoriska fält