Användaren & Intern kommunikation

Hosted Office 365 handlar om är att göra det enklare och effektivare att driva ett företag. Snabb, säker och enkel åtkomst oavsett var du/ni än är någonstans. Med tjänsten får även mindre företag samma prestanda och säkerhet som stora företag. Och det till en låg kostnad baserad på antal användare.

Fördelar

E-post och kalender utanför kontoret

Ni kan nå e-post, dokument och kalendrar oavsett var ni befinner er. Med en enkel knapptryckning kan ni hålla webbmöten online, chatta och dela information med varandra. Dessutom ser ni era kollegors aktuella tillgänglighet genom kopplingen till kalendern. Det gör det enkelt att hålla kontakten och göra avstämningar.

SharePoint Online

Ständig åtkomst av senaste filversionerna genom SharePoint Online oavsett var ni befinner er. Kanske är ni ute på fältet och behöver komma åt den uppdaterade säljpresentationen eller så sitter ni på ett externt möte för att gå igenom bokslutet. Med snabba klick kommer ni åt materialet oberoende av om ni jobbar via PC, mobilen eller läsplattan.

Skype for Business för effektivare samarbete

Kommunicera via tal, chatt eller video och dela skärm med kollegor och kunder för effektivare möten. Lync är ett kommunikationsverktyg där delar av er kommunikation samordnas i ett överskådligt gränssnitt.

Lägg till/ta bort användare när ni önskar

Flexibilitet är ovärderligt. Genom Microsoft Office 365 från Team8 har ni full flexibilitet och riskerar aldrig att binda upp er i onödiga licenskostnader. Behöver ni ta in en extra resurs under en kort period lägger ni enkelt till en användare som sedan tas bort då ni inte längre behöver den, allt detta genom ditt konto.

telenor tdc tele2 telia tre