Färg: Svart
Fingerprint: Utan fingerprint

Microsoft Surface Pro Type Cover Black

Surface Pro Type Cover är ett snyggt tillskott till din Surface Pro och innehåller det bästa av Microsofts teknik, som LED-bakgrundsbelysning, optimalt tangentavstånd för snabb och jämn skrift och en stor styrplatta i glas för precisionskontroll och navigering.

1 199 kr

Kan restnoteras

Spara som favorit
Artikelnr: FMN-00009 Kategorier: ,

Surface Pro Type Cover kan sättas i praktiskt taget vilken vinkel som helst. Det klickas enkelt på plats och förvandlar din Surface Pro från surfplatta till bärbar dator. Vik upp den som en tidning när du vill ha en surfplatta som är enkel att ta med överallt. Stäng den när du vill skydda bildskärmen och spara batteriladdning.

Färg

Svart

Fingerprint

Utan fingerprint

Rulla till toppen

Team8.se

Stolt platinapartner

Team8 har återigen blivit utnämnda till Platina-partner av Tele2. Dessa partners är specifikt utvalda för att fungera som ambassadörer för Tele2 och kan på ett tydligt och kompetent sätt förmedla värdet av Tele2s produkter och har en tydlig bild av vad varumärket Tele2 står för.

Utmärkelsen innebär att Team8 levererat på och levt upp till den högsta standarden som Tele2 efterfrågar från sina partners gällande teknisk kompetens, samarbete, produktkännedom samt kundvård via support och service.

small_c_popup.png

Anmäl ditt intresse